- 24 Eylül 2018
- 98.292
- 294.634
- 698
Marifetli hatunsun vesselamSağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marifetli hatunsun vesselamSağol canım
Çok güzel olmuşNasılız:)
İlk kez denedim 2. de daha iyi olur diyorum:)
Eki Görüntüle 2591417 Eki Görüntüle 2591418 Eki Görüntüle 2591419 Eki Görüntüle 2591420
Sağol canım
Buraya geldim.Burada yine atladım ev kırtasiye malzemesi doldu.
Boş duramıyorum.
Sağol canımÇok güzel olmuş
Dün söylediğinde baktım benim de yapasim geldi ,sonra dedim o kadar malzeme alacağıma hazır alırımSağol canım
Ben çok keyif alıyorum.Yani öyle böyle değil:)valla bana afakanlar basar onlarla uğraşırken
Ne çok benziyoruz yaAnnem stres atarsin ,yap der,ben daha çok sinir basıyor,yapmam derimvalla bana afakanlar basar onlarla uğraşırken
Ben yarışmaya katılmak için yaptım.Dün söylediğinde baktım benim de yapasim geldi ,sonra dedim o kadar malzeme alacağıma hazır alırım
Annem de senin gibi,sürekli dener. Baka baka amigurumi yapıyor mesela,kursa falan gitmeden :)Ben çok keyif alıyorum.Yani öyle böyle değil:)
Yaptıklarımı paylaşıyorum.Yeni araştırmalar yapıyorum.
Bak örgü ve dantel yapamam sıkılırım:)Ne çok benziyoruz yaAnnem stres atarsin ,yap der,ben daha çok sinir basıyor,yapmam derim
Ben de yaptım:)Annem de senin gibi,sürekli dener. Baka baka amigurumi yapıyor mesela,kursa falan gitmeden :)
Inşallah o kadar emeğe güzel sonuçlar alınırSağol canım ama yapılabilir.
3 gün düşündüm sonra denemeden bilemem dedim:)
Ben çok keyif alıyorum.Yani öyle böyle değil:)
Yaptıklarımı paylaşıyorum.Yeni araştırmalar yapıyorum.
Ne çok benziyoruz yaAnnem stres atarsin ,yap der,ben daha çok sinir basıyor,yapmam derim
Biliyorum abla böylede güzel olmuş neyle boyadın izlediğim video da en son vernik falan sıktı baya biblo olduBen yarışmaya katılmak için yaptım.
Yani akrilik boya kullansam pahalı olurdu.Ama böyle çok pahalıya gelmedi.
İşte dedim ya deliyim normal değilim:)helal olsun
Diyelim ki canım sıkıldı...
Hemen yeni tatlı tarif arayışlarına geçer tatlılar yaparım...
ama yani mümkün değil benim o kadar sabır gösterip onlarla uğraşmam
Aha,işte ben Anneme kalsa daha çok denemeliyim ki yapabileyimbende sinir olurum
Daha başlamadan
Hele ki bir yerde hata yapayım çıldırırım yani daha çok strese girerim
Aynen vernik falan iyi olur ama bu profesyonel olmasın o kadar:)Biliyorum abla böylede güzel olmuş neyle boyadın izlediğim video da en son vernik falan sıktı baya biblo oldu
İşte dedim ya deliyim normal değilim:)
Onu da yapıyorum:)