- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Hoşbulduk canımHoşgeldin balım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canımHoşgeldin balım
Nasılsın görüşmeyeli?Hoşbulduk canım
Ne yapcan söyle kulağıma
Ben labneli yapıcam
Bu espiri de "seneye görüşürüz" den beter oldu
İyiyim kuzum uzandım öyle müzik dinliyorum sanki biraz uyku bastiriyorNasılsın görüşmeyeli?
He önceki geceydi o nasıl kalktım çocukların yanına gittim bilemedim eşim de kahvaltı ederken diyor beni neden bırakıp gidiyorsun hain diyorÖnceki gece de olabilir.ben yarasa gibi sabaha kadar oturuduğum için bikaç gündür 5.0 olan
Ben de aynen ,uyuşuğum. Sabah erken kalkacagim ,erken uyuyacagim o yuzdenİyiyim kuzum uzandım öyle müzik dinliyorum sanki biraz uyku bastiriyor
Ay Allah korusun ya Saniyelik olay zaten,insanin beyni duruyor o anHe önceki geceydi o nasıl kalktım çocukların yanına gittim bilemedim eşim de kahvaltı ederken diyor beni neden bırakıp gidiyorsun hain diyor
Dedim sen madencisin kaza kaza çıkarsın
Hayırlı haberlerle geleceksin inşallahBen de aynen ,uyuşuğum. Sabah erken kalkacagim ,erken uyuyacagim o yuzden
Amin ahretliğim.Hayırlı haberlerle geleceksin inşallah
Öyle ama uzun sürdü sabah doğru olan önce hafif oldu gibi oldu sonra alttan bayağı takırdadi baktım dolap kapakları susmuyor ben cocukalra koşarken onlarda uyanmış oturuyorlardı :/Ay Allah korusun ya Saniyelik olay zaten,insanin beyni duruyor o an
Burda da cok duyulmus,ben hissetmedim uykudaydimÖyle ama uzun sürdü sabah doğru olan önce hafif oldu gibi oldu sonra alttan bayağı takırdadi baktım dolap kapakları susmuyor ben cocukalra koşarken onlarda uyanmış oturuyorlardı :/
Duyulmuştur bayağı kötü sallandı canım ya o benim izlediğim uzmana daha çok değer vermeye başladım adam Denizli de olacak dedi bugün ufaktan Denizli de baslamis sarsıntılarBurda da cok duyulmus,ben hissetmedim uykudaydim
Büyük deprem nerde olacak diyor ?Duyulmuştur bayağı kötü sallandı canım ya o benim izlediğim uzmana daha çok değer vermeye başladım adam Denizli de olacak dedi bugün ufaktan Denizli de baslamis sarsıntılar
Senin tarif daha güzelÇekilirim bak
Aynen çok eğlenceli,tarif bulmak,sunum önerisinde bulunmak hatta konular açılmadan sunumları görmek hatta birlikte karar vermek:)Ben sadece konu alma konusunda yardımcı nevoş olabilir miyim
Çok eğlenceli değil mi herkesin tarifini bilmek
Yapmazsan tarifi iade alıyoruz:)Bak yaaa hırslandırıyosunuz beni
Bu hafta yapmayayım diyorum,siz böyle heyecanlı heyecanlı anlatınca içim kıpraşıyo
Gaza geldim vermemYapmazsan tarifi iade alıyoruz:)
Başka isteyen olmamıştır onu yaaYapmazsan tarifi iade alıyoruz:)
Aynen o tarif bırakılmazGaza geldim vermem
Başka bulamam zaten sıkı sıkı yapıştım
Bak sunum yapma oylarımızı bölmeGaza geldim vermem
Başka bulamam zaten sıkı sıkı yapıştım