Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı akşamlar güzelciğimHayırlı akşamlar
Nasılsın canım benimHayırlı akşamlar güzelciğim
Çok şükür canım iyiyim,sen nasılsın?Nasılsın canım benim
İyiyim canım sağol:)Çok şükür canım iyiyim,sen nasılsın?
Allah iyilik versin canım Ben de o niyetle geldim ama kimse yokİyiyim canım sağol:)
Bugün işim yok :)Geleyim muhabbet edelim dedim:)Kimse yok mu:)
Çoğu gececi geç geliyorlar:)Allah iyilik versin canım Ben de o niyetle geldim ama kimse yok
Olabilir :)Yağış zaten hiç yok,bugün oldukça güneşliydi. Yarın inşallah yağış bekleniyorÇoğu gececi geç geliyorlar:)
Havalar düzelmeye başladı sizin oralar nasıl:)
İnşaallah olur canım:)Olabilir :)Yağış zaten hiç yok,bugün oldukça güneşliydi. Yarın inşallah yağış bekleniyor
Amin canım:)Siz kara doydunuz maşallah Burda yağmura bile hasretiz biz :/İnşaallah olur canım:)
Merkezde yok ama benim evin çevresinde hala kar var:)
Aynen doyduk .Hava artık ısınsın:)Amin canım:)Siz kara doydunuz maşallah Burda yağmura bile hasretiz biz :/
Yok isimsiz kalacak sanirmİyi maşaallah
İsim buldunuz mu:)
Ben barajda su kalmayacak diye endişeliyim, insanlar sürekli artıyor burda,ama yağmur ya da kar yok. Kış kadınıyım ben,sıcak sevmemAynen doyduk .Hava artık ısınsın:)
Mevsim değişti:)
KoalaNur koyunYok isimsiz kalacak sanirm
Bir türlü uyusamiyoruz
Eşinle isimler bulun,buraya anket açın biz seçelimYok isimsiz kalacak sanirm
Bir türlü uyusamiyoruz
Ben baharı severim Ama kıştansa yazı tercih ederim:)Ben barajda su kalmayacak diye endişeliyim, insanlar sürekli artıyor burda,ama yağmur ya da kar yok. Kış kadınıyım ben,sıcak sevmem
Ay hiç uyusamiyoruz ki ortak anket açalımEşinle isimler bulun,buraya anket açın biz seçelim
Ilkbahar da anlasalimBen baharı severim Ama kıştansa yazı tercih ederim:)