- 24 Eylül 2018
- 98.641
- 295.278
- 698
Hadi bakalım,göreyim seniAhahahha bende diyetteyim ama napalım el mahkum![]()
![]()
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım,göreyim seniAhahahha bende diyetteyim ama napalım el mahkum![]()
![]()
Sonuca da güzel varsın inşallahTarif hazirliklarinin hayal aşamasına geçildi.
Bursalı kardeşlerim![]()
Diyete pek uygun olmayacak hemşommm ama yapacagım eşime servis yaparım en azındanHadi bakalım,göreyim seni![]()
Ucundan tadarsın, gerisini eşin yesin hemşomDiyete pek uygun olmayacak hemşommm ama yapacagım eşime servis yaparım en azından![]()
Deniz manzarası yetmedi bu sefer Uludağ'da mi sunum yapsam napsamSonuca da güzel varsın inşallah![]()
Her yerimiz cennet,her şey mevcut şehrimizde çok şükürDeniz manzarası yetmedi bu sefer Uludağ'da mi sunum yapsam napsam
İnşallah kuzum ya ..![]()
Aynen hemşommm diyeti bozmak yokUcundan tadarsın, gerisini eşin yesin hemşom![]()
Evet,hazır başlamışken sakin vazgeçme hemşomAynen hemşommm diyeti bozmak yok![]()
İnsallah hemşommm diyetisyene randevu da aldım ohhhEvet,hazır başlamışken sakin vazgeçme hemşom![]()
Oo,ciddiye almışsın işi,şahane,gurur duydum hemşomİnsallah hemşommm diyetisyene randevu da aldım ohhh![]()
Canım hemşommm çok sagol kararlıyım insallahOo,ciddiye almışsın işi,şahane,gurur duydum hemşom![]()
Önemli olan karar almak,ben destekçinim hemşomCanım hemşommm çok sagol kararlıyım insallah ❤![]()
JennamGünaydın![]()
Canım ❤Jennam![]()
Sen daha yeni mi geliyon kız, koş tarif alBaşladı mı![]()
Ohooo aldım bileSen daha yeni mi geliyon kız, koş tarif al![]()