- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Çorba ettin iyice.. 2 oğlum var biri 9 biri 1.5 yaşındaKız senin neredeyse 2 aylık bebek yok mu?
Aman benden ırak, akıllı işi değil kaptanlık
Senin yaşını çok merak ediyorumTevo Hipoya,Hipo Lunyaya,Lunya deynepe,deynep herkese
Ben sevdiğim dersten yıllık ödev alırdım hep :))Lisede matematik dersini yıllık ödevlerle zor geçerdim işin zor benim gibi bir öğrencin var
Hadi ya amaaannnn dehsetul vahşet deseneAramızda kalsın 1-2 kişiyi de kovmuslugum var
Hahhaha o tiplerde var doğru diyorsunAyıpsın biliyosun
Öğretmenden kanaat notu almak için her moku öğretmene yetirtiren öğrenci
Anlamadım bunu yaaTevo Hipoya,Hipo Lunyaya,Lunya deynepe,deynep herkese
Aynen tekrar kaptan olmazsan bu msjını bütün kaptanlar görür :))Sen şimdi kaptanlara deli mi diyorsun ,paylaşıma gidip söylemek lazım ,senin Onlar hakkında deli dediğini
Şeyyyyy kemmmm kümmmm senden şeyyyy 13 yaş şeeyyyy büyükk ,ama bu ay yeni girdim (inşallah matematiği sağlam değildirSenin yaşını çok merak ediyorum
48Senin yaşını çok merak ediyorum
Yaş konusundan bahsediyo deynepBen sevdiğim dersten yıllık ödev alırdım hep :))
Hadi ya amaaannnn dehsetul vahşet desene
Hahhaha o tiplerde var doğru diyorsun
Hâlâ var ki her m.ku müdüre götüren ogretmencikler gibi..
Anlamadım bunu yaa
Cem Yılmaz'ın bahçevanlı,uşaklı bölümü vardı yaAnlamadım bunu yaa
Hep dedim yine derim, kaptanlık akıl işi değil, günde bilmem kaç mesaj.. birisinin kredi derdi olur git kredi hesaplama, birisinin psikolojisi bozulur teselli et, kocasıyla tartışır 2 saat telefonla sakinleştirSen şimdi kaptanlara deli mi diyorsun ,paylaşıma gidip söylemek lazım ,senin Onlar hakkında deli dediğini
İyi bari çok beklerken daha az öğrenecek yaşımı
Değil değil Merak etmeŞeyyyyy kemmmm kümmmm senden şeyyyy 13 yaş şeeyyyy büyükk ,ama bu ay yeni girdim (inşallah matematiği sağlam değildir)
Hahahaha şimdi tamam düştü jetonCem Yılmaz'ın bahçevanlı,uşaklı bölümü vardı ya
Kızım 9 yaş diyor birde, aman siz niye küçük evleniyorsunuzÇorba ettin iyice.. 2 oğlum var biri 9 biri 1.5 yaşında
Kız nana bize senin gibi sert, marur kaptan lazım :))
39 olduSenin yaşını çok merak ediyorum
Yeni mi yaptın?Aşkolsun niye gidiyorsunuz
Ben de tatlımı yaptımdeynepnaz a söz verdiğim gibi ekliyeceğim
Eki Görüntüle 2126867
Büyüklerin tabiriyle eşşek kadar olmuşum39 oldu
Bu kadar saattir yoktum ortada bununla uğraşıyordum.Şerbeti de hazırYeni mi yaptın?
Kim için yaptın?
Maşaallah SuphanallahBüyüklerin tabiriyle eşşek kadar olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?