Fluna Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2023 202 98 13 27 10 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fluna #1 Pınar Gültekin davası az evvel sonuçlandı ve katil müebbet hapis cezasına, kardeşi ise suça ortak olmaktan 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.O kadar sevindim ki.Keşke tüm kadınlara eziyet eden caniler cezalarını çekse.
Pınar Gültekin davası az evvel sonuçlandı ve katil müebbet hapis cezasına, kardeşi ise suça ortak olmaktan 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.O kadar sevindim ki.Keşke tüm kadınlara eziyet eden caniler cezalarını çekse.
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.318 En iyi cevaplar 1 64.699 548 10 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fluna #2 Katil demiş ki; Tamam Allah rahmet eylesin ama olan bana oldu. Ben rezil oldum, karım boşadı gitti başkasıyla evlendi, işimi kaybettim, herkes duydu, ben ne olacağım? Sürün diyorum, beter ol, kimse bir daha yüzüne bakmasın. Onurlu karısının alnından öpüyorum. Böyle ahlaksızlarla merhabası bile olmamalı kimsenin.
Katil demiş ki; Tamam Allah rahmet eylesin ama olan bana oldu. Ben rezil oldum, karım boşadı gitti başkasıyla evlendi, işimi kaybettim, herkes duydu, ben ne olacağım? Sürün diyorum, beter ol, kimse bir daha yüzüne bakmasın. Onurlu karısının alnından öpüyorum. Böyle ahlaksızlarla merhabası bile olmamalı kimsenin.
Fluna Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2023 202 98 13 27 10 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fluna #3 pamuk musun nesin .!.: Katil demiş ki; Tamam Allah rahmet eylesin ama olan bana oldu. Ben rezil oldum, karım boşadı gitti başkasıyla evlendi, işimi kaybettim, herkes duydu, ben ne olacağım? Sürün diyorum, beter ol, kimse bir daha yüzüne bakmasın. Onurlu karısının alnından öpüyorum. Böyle ahlaksızlarla merhabası bile olmamalı kimsenin. Genişletmek için tıkla... Az olmuş bile
pamuk musun nesin .!.: Katil demiş ki; Tamam Allah rahmet eylesin ama olan bana oldu. Ben rezil oldum, karım boşadı gitti başkasıyla evlendi, işimi kaybettim, herkes duydu, ben ne olacağım? Sürün diyorum, beter ol, kimse bir daha yüzüne bakmasın. Onurlu karısının alnından öpüyorum. Böyle ahlaksızlarla merhabası bile olmamalı kimsenin. Genişletmek için tıkla... Az olmuş bile