• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pimapenlerin temizliği için yardım...

lostsun

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
1.227
5
681
46
İstanbul
arkadaşlar sizden pimapenlerin ve camların temizliği için tavsiyelerinizi bekliyorum.ne kullansam da pimapenler bembeyaz olsa..
tşk.a.s.

Camların temizliği için sirkeli su kullanılıyormuş deneyeceğim açıkcası denemedim daha...

Ama pimapenin beyaz yerleri için cif kullanın sulu ciflerden tertemiz oluyo ....

canım tam benim uzmanlık alanım neden dersen pvc dograma üreticisiyiz dogramaların beyaz olmasını istiyorsan beyaz ciflerden alıp kullanmanı sıvı olanlarından tavsiye ederim bembeyaz oluyor hemde dogramaya zararı da yok

pimapenleri sert bir maddeyle ovalayamazsın canım çiziliyor ve sararıyor çamasır suyu da sarartıyor bende cok uğrastım ama bana gelen abla dikkat ettim bir ğün sadece pril le siliyor yani bulasık deterjanı artık bende onu kullanıyorum dene sende istersen fena olmuyor

Pimapenlerdeki lekelerinizi bir pamuk üzerine dökülen asetonla temizleyebilirsiniz. Bembeyaz olduğunu göreceksiniz..
dip not; bizzat camları takan yetkili ve bilgili arkadaşların tavsiye ve önerisidir..
Kesinlikle bilimum nahiye bölgelerimden sallama bir öneri değildir kaydirigubbakcemile3

bende pvc leri mutlaka cifle sildiriyorum..
hem pırıl pırıl oluyor hemde dışardan yağmur geldiğinde suyun kayganlığını sağlıyor.

tavsiyeleri okudum herkese teşekküra.s. şimdi iş perimi bekliyorum kaydirigubbakcemile4en kısa zamanda gelsinde pimapen ve camların temizliğine başlayayım...sositososito

aseton denedim cidden beyazlatıyo :))
paylaşan arkadaşa teşekkürler :)

salonumuza geçen yıl karşı olmamama rağmen rahatlığı nedeniyle pvc yaptırdım

iyi bir firmaydı garantisi de var '' temizlerken çamaşır suyu kullanmayın çerçeveleri sarartıyor bu nedenle çerç. sarardı diye şikayetçi olursanız bunu kabul etmeyiz diğer herşey garantili'' dediler bende cif yada arap sabunu ile siliyorum hatta ARAP SABUNU NU daha çok kullanıyorum.

ÇOK ÖNEMLİ: bulaşık deterjanı vb. kaygan deterjanlarla cam, çerçeve silmeyin kayıp düşebilirsiniz bu tehlikeyi yaşayan ark var . aman dikkaaaat.

bende sadece prilli su ile siiyorum...pimapenleri takan usta kesinlikle çamaşır suyu vede cif kullanmayın dedi..burda arkadaşlar cif kullandıklarını yazmışlar ..bende acaba dedim..ama çerçevelerim benim bembeyaz..yani hiç sararmadı 4 senedir kullanıyorum....

eger kaliteli bir yere yaptırırsanız zaten dogramalar sararmaz sadece lastık yerlerinde kapanmadan dolayı siyahlıklar olur onlar için de en güzeli cif bende bır dogramacı olarak dan söylüyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende cif power cream kullanıyorum anında etki ovalamadan tortu bırakmadan evin hemen hemen her yerinde kullanıyorum tavsiye edrim

bulaşık süngerine sıvı cifi dök kullan tabi sıcak birde su al yanına süngeri batırıp çıkarman için cifle harika çıkıyo daha sonra cifi bir bezle silip üstünden tertemiz cam sil sıkıp kurubezle silince harika oluyor:emir_bebek:

Y bizim pvc ler güneşten dolayı sarardı.. Çok feci ve her şeyi denedik, çıkmıyor..
Cif, çamaşır suyu, pril vs.. Çıkmıyor artık öle kaldı..
En iyisi kahverengi pvc ler çıkmış,ondan yaptırmak, kurtulmak..

canım tam benim uzmanlık alanım neden dersen pvc dograma üreticisiyiz dogramaların beyaz olmasını istiyorsan beyaz ciflerden alıp kullanmanı sıvı olanlarından tavsiye ederim bembeyaz oluyor hemde dogramaya zararı da yok

peki pimapen üstündeki reklam bantlarını nasıl çıkarırız firmanın reklam bantıyla kaplanmış pimapenler

Back
X