Bebek İkinci El Pilsan oyun havuzu topu 9cm 100 adet

zefey

sen benim balımmısınnnnnn
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
5.475
51
Evde çok yer kapladığı için satıyorum 100 adet en büyük boy toplar 100 adettir biz şişme havuz alıp top havuzu yapmıştık topları pilsandan 50 tl ye aldım 25 tl ye vereceğim istanbul olursa daha iyi olur çünkü çok olduğu için kargolanmaz ayrıca isteyen olursada havuzunıuda verebilirim

Zeynep canım ben alayım bunları abimin oğluna bize geldikçe deliriyor toplarla oynamak için ama sen karşıdasın değilmi anadolu yakasında....

Zeynep canım ben alayım bunları abimin oğluna bize geldikçe deliriyor toplarla oynamak için ama sen karşıdasın değilmi anadolu yakasında....

evet anadolu ayyy ayşegül kjızz inanırmısın evde koycak yer kalmadıı neyi görsek bi heves almışız hoppalası yürüteci salıncağı oyun halısıııı evde ayak bascak yer kalmadııı abinin çocukları ne kadarlık acaba büyünce oynayacaklarmı :)) efede büyünce oynarmıı:))ahahha

Zeynep bence bana soprarsan satma mina hala oynuyor kuzum, abimin oğlu 3,5 yaşında hai şu dışarıdaki havuz topları var ya onlara alışkın biz egelir gelmez atlıyor içine ben satmayı düşünmüyrum uzunca zaman birde misafir çocuğu filan gelincede evet dağınık oluyor ama oyalıyor :)))

yaa çok denedim mesela tek topu verince oynuyo ama100 tanesini önüne dökünce beğenmiyor ağlıyo içinde bende dedim acaba aklımı ermiyorda belkim sonradan oynarmıı dediğin gibi yapim en iyisii sennkilerde böyle büyük boymuuuuuydu

aktivite masasımı dedin :))))) hemen bende bakayımm bi oyumuz eksiktii bakimö benide heveslendirdin şimdii

e bebekte 129 a düşmüş 150 den aktivite masasııııııı ayyyyyyyyy biri beni durdursuunn :))) ayşegül yaktınbeniiii

e bebekte 129 a düşmüş 150 den aktivite masasııııııı ayyyyyyyyy biri beni durdursuunn :))) ayşegül yaktınbeniiii

yok sanırım 7,5 cm benimkiler, ben seni bekliyim o zaman zeynep sen nasıl olsa satışa çıkarırsın bir süre sonra aktivite masasını ahaha:)) şaka bir yana bak bakalım bende alıcam çok övdü idil :)

yok sanırım 7,5 cm benimkiler, ben seni bekliyim o zaman zeynep sen nasıl olsa satışa çıkarırsın bir süre sonra aktivite masasını ahaha:)) şaka bir yana bak bakalım bende alıcam çok övdü idil :)

:)))))))yani çok yer kaplayan bişi olursa yada ne bileyim efe sıkılırsa tabikide satarımm ama diyorumki şu hoppalayı satarsam alırım bilmiyorum alırsam facede resim koyarım cnmm

zeyneeep ben alırım kız
kimseye verme
ama ben olsam satmam, işte nihal 17 aylık toplara bayılıyor
ama nedir koca havuza gerek yok ona göre bir oyuncak kutusu leğen flmn alınır

zeyneeep ben alırım kız
kimseye verme
ama ben olsam satmam, işte nihal 17 aylık toplara bayılıyor
ama nedir koca havuza gerek yok ona göre bir oyuncak kutusu leğen flmn alınır

ahahah bütün arkadaşlarım seferber olduu :)) efe hiç sevmiyo ama nazgüll tekini ver tekiyle oynuyo 100 ğünü dök önüne umruna geçmiyo sıkılıyo

selam msjınızı aldım ben çekmeköyde oturuyorum umrnıyeye yakın kıım 3.5 yasında topları çok sevıyo ama kucukmu olur acba dıe dusundum :)

selam canım karar verdım alıyorum esım gelıp teslım alsa olurmu sorun olurmu senın için ?

çoktan sarıldı cnm yazmayı unutmuşummmmm

tuhh yaa kaçırmışım okadarda çook istiyordum vcanım bunu,
internet üzerine değilde dışardan almak istiyorum bi bilgin varmı acaba
nerede satılıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…