Geçenlerde de oyuncak ayıya tecavüz etmiş ayıgillerden biri
Aallah insanlara iyi nimet veriyor
vay arkadaş, yokluk insanlara neler yaptırıyor la adam gider bir barbi bulur hiç değilse oyuncak ayı ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok kötüsün amaaa sen
medim ben karabatak misali, bi görünüp bi kayboluyom; dna ya işlemiş olan konar-göçer yaşam tarzından olsa gerek iyice geyiğe sardım bu gece de. bdv deki yumurta konusunu bilmiyomki ben
Leğen getirin
adam proteine protein eklemiş :))) sentez protein
protein sentezine farklı bir açı getirmiş adamcaız.
vay arkadaş, yokluk insanlara neler yaptırıyor la adam gider bir barbi bulur hiç değilse oyuncak ayı ne
Yumurtanın içinden civciv plasentası çıkmış, konu sahibesi ve eşi de onu yemişler bilmeden
Her gün uğra ama sen, yorumlarını özlüyorum
Yahu , bank'ın arasına bile tecavüz edeni duydum ben
Abi ben erkek olsam öyle her yere tenezzül etmem yani Mazallah, en değerli parçam sıkışıp kalır . Olmayım kökten
Kaç paraysa alırım bir şişme bebek. Bu kadar mı zor ya
Yumurtanın içinden civciv plasentası çıkmış, konu sahibesi ve eşi de onu yemişler bilmeden
şişme bebekte biliyor bak bak
demi... öyle her yer buldukları yere dalmasınlar
Allah'ım cok kötü oldum şuan bu konudn daha kötü etti beni
ya ona bakarak yumurta yenmemesi bana tuhaf geliyor
insan yumurtayı alıp lap diye yemeğin içine atmaz bir kere
kırk kaseye bak bakalım taze mi, bayat mı?
bazen civcivler oluşamadan ölüyorlar
üzerinde seri numarası olan yumurtalardan alın
bize özel bir çiftlikten geliyor mesela...
Ahaha... Daha neler neler biliyorum ben gızzzz
Aklıma yıllar önce gazetede okuduğum bir haber geldi.Fırıncının biri Sivas'ta etli ekmek (bildiğimiz kıymalı pide) yapıyormuş.Bunun kavgalı olduğu birkaç tip varmış.Adamlardan intikam almak için çok afedersiniz kakasını yapmış ve pidenin harcıyla karıştırıp pişirmiş pideleri.Daha sonra da kavgalı olduğu şahıslara özür dileme bahanesiyle yedirmiş.Yaptığı şeyi karakola gidip ifade etmiş,adamlar muhtemelen gazeteden öğrenmişlerdir dışkılı pide yediklerini
Şaşırmıyorum artık böyle haberlere,en güzeli mis gibi evde yemek.
Yahu , bank'ın arasına bile tecavüz edeni duydum ben
Abi ben erkek olsam öyle her yere tenezzül etmem yani Mazallah, en değerli parçam sıkışıp kalır . Olmayım kökten
Kaç paraysa alırım bir şişme bebek. Bu kadar mı zor ya
tavukgillerden hiç böyle tiksinmemişdim..işte sorunun ana kaynağı genelde ya yokluk ya **luk
çeşitli sebzeler de kadınlar tarafından tecavüze uğruyor
muzda yemeyelim, salatalıkta
tamam sustum gidiyorum