Pilav Yapma Makinesi (Sinbo)

milda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
199
0
96
İzmir
Kızlarrrrrr bu ürün harikaaa bişiiii :90:
Dibi tuttu, lapa lapa oldu derdine sonnnn :90:
Birkaç sitedende araştırdım, çok olumlu yorumlar var kızlarrrrr :70:
Bugün mutfak için elektrikli ürünleri alırken bi tane de bu üründen aldım çeyizim için :87:

aynen bende seviyorummm :D özellikle çalışan evli bayanlar için böyle pratik şeylerin yapılması çok güzel bir şey :D

cnm güle güle kullan hangi markanın aldın bende baktım ama tefalin falan çok pahalı

cnm güle güle kullan hangi markanın aldın bende baktım ama tefalin falan çok pahalı

tatlım teşekkür ediyorum. sinbo'nunkini aldım. tefalin pilav yapma makinesi olduğundan haberim şu an itibariyle haberim oldu. forumlarda yazan yorumları okudumda çok güzel yorumlar yazıyo sinbonunki hakkında. fiyatı da çok uygun 40 tl sebbnemmcimmm :)

Kullanan varmı aranızda, nasıl işe yarıyormu kızlar:21:

ay pilav yapmanın nesibeceri istiyor
anlamadım yağı koy at şehriyeyi piinci dök üstüne suyu al sana pilav :37:

Son düzenleme:
tatlım teşekkür ediyorum. sinbo'nunkini aldım. tefalin pilav yapma makinesi olduğundan haberim şu an itibariyle haberim oldu. forumlarda yazan yorumları okudumda çok güzel yorumlar yazıyo sinbonunki hakkında. fiyatı da çok uygun 40 tl sebbnemmcimmm :)

sağol cnm en kısa zamanda almayı düşünüyorum fiyatıda uygunmuş tefalde 120 civarıydı yanılmıyorsam

beyazbulut cnm pilav yapmak bencede kolay ama bu makina başka yemekler yaparken hem pilavı yapıyor hemde sıcak tutuyor o yüzden kullanışlı

Ben tefalinkini senelerdir kullanıyorum, çok memnunum. Sadece pirinç pilavı değil, bulgur pilavı ve makarna da yapılabiliyor, hatta buhar sepeti aparatıyla buharda sebze pişirmek de mümkün. Pilav yapmak elbette zor değil, ama sebbnemm arkadaşımın da dediği gibi, diğer yemekleri yaparken hem ocakta pilav tenceresi olmadığı için yerden tasarruf oluyor, hem de sıcak tutma özelliğiyle artı sağlıyor. Özellikle sade pilav yapacaksam yağı, tuzu, suyu ve pirinci aynı anda atıyorum düğmesine basıyorum ve sonra kendi haline bırakıyorum, böylece "bir de pilav yapacaktım" derdi olmuyor. Çalışırken çok işime yarıyordu pratiklik açısından, şimdi ev hanımı oldum ama alışkanlık, hala da severek kullanıyorum...

Back