Pilatesle selülitlerim 1 haftada yok oldu ! şoktayım

VsneLroCCo

İşi bilcen işe gitmicen:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
198
1
Arkadaşlar benim duruş bozukluğum var. bu yüzden pilates önerilmişti bana bende bir adet ebru şallı cd si ve pilates topu aldım. 1 haftadır toplu egzersizleri ve sırt için olan egzersizleri yapıyorum. cd nin tamamı bile değil bakın cd 1 buçuk saat benim yaptığım top egzersizleri ve sırt egzersizleri yarım saatimi alıyor. Selülitlerimdende şikayet ederdim nescafe çok tükettğim için olur diyorlardı. kendimi sıktığımda bile bacağımda görürdüm moralim bozulurdu. dün gece yine pilates yapıyordum aynanın karşısında yapıyorum. topun üzerindeyken bi hareket yaptım selülitlerimn çıkması gerekiyorlardı. Aman allahım orada yoklardııı !. sonra elimle sıktım bacağımı inanın bana yok denecek kadar az kaldılar. oda elimle sıktığımda gözüküyor. Size tavsiyem hiç yağlarla falan uğraşmayın sadece pilates.. sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan

bende topsuz yaptım 4,5 gun ama bıraktım bır akc gun once top aldım bugun betten , lastıkte aldım p.tesı geleckeler baslayacagım hemen, 4,5 gun yaptıgımda benımde cok azda olsa azalmıslardı, tabı ben pılatesın yanında walk at home da yapıyorum gunde ıkı kez, topum gelsın gunde ıkı kez pılateste yapacagım, erru sallının programının vıdeolarını ındırdım hergun bır bolumu ıkı kez yapacagım,

bende topsuz yaptım 4,5 gun ama bıraktım bır akc gun once top aldım bugun betten , lastıkte aldım p.tesı geleckeler baslayacagım hemen, 4,5 gun yaptıgımda benımde cok azda olsa azalmıslardı, tabı ben pılatesın yanında walk at home da yapıyorum gunde ıkı kez, topum gelsın gunde ıkı kez pılateste yapacagım, erru sallının programının vıdeolarını ındırdım hergun bır bolumu ıkı kez yapacagım,

Azimle yaparsın inşallah canımm :lepi: Ben hiç aksatmadan yapıyorum her gün yapmaya devam edicemdee.. Amacına ulaşırsın inşallah tatlım

Azimle yaparsın inşallah canımm :lepi: Ben hiç aksatmadan yapıyorum her gün yapmaya devam edicemdee.. Amacına ulaşırsın inşallah tatlım
topum ve lastıgım geldı bugun, yapcam bende azımle , topu ne kadar sısırmelıyım? yaptıkca degısıklıklerı yazcam, sende yazarmısın , bırbırımızden motıve olalım

Canım topu yere vurunca zıplayacak kadar olacak işte. valla ben baya şişirdim ama ebru şallı topun üzerine yaslandığı zaman top gergin oluyor. benimki çok eziliyor. anlamadım valla amann işe yarıyo ya napıyımm :-)
Bende lastik yok tatlım zaten göbek ve sırt egzersizlerine çoğunluk veriyorum. Dün ölçtüm göğüs bölgem 90 kalçam 88 çıkıyor.ben orantılı olmasını istiyorum ne yapabilirm ki :KK43:

Canım topu yere vurunca zıplayacak kadar olacak işte. valla ben baya şişirdim ama ebru şallı topun üzerine yaslandığı zaman top gergin oluyor. benimki çok eziliyor. anlamadım valla amann işe yarıyo ya napıyımm :-)
Bende lastik yok tatlım zaten göbek ve sırt egzersizlerine çoğunluk veriyorum. Dün ölçtüm göğüs bölgem 90 kalçam 88 çıkıyor.ben orantılı olmasını istiyorum ne yapabilirm ki :KK43:
kız senın kalca kucucukmüş ne guzel, gogus golgem dedıgın neresı anlamadım:) bende topa cıkınca bıraz ezılıyor ama ebruyla kıyaslamayalım kendımızı o 30 kılo falan, zaten top durdukca havası ınıyor 3,4 gunde bır bıraz sısırmek gerekıcek galıba, ozellıke betona koyunca ıner. benım kalca 106 95 falan olmasını ıstıyorum. bu top ve lastık ıse yarar uamrım hergun ebrunun programının bır bolumunu yapıyorum, yedıklerımede dıkkat edıyorum ozellıkle bugun tam dıyet oldu bana karpuz sayesınde:)) acıktıkca karpuz yıcem valla, tabı kahvaltı ve aksam yemegı dısındakı ogunlerde yapcam bunu, umarım ıse yarar taş gıbı olmak ıstıyorum yaaaa:KK43:(

kız senın kalca kucucukmüş ne guzel, gogus golgem dedıgın neresı anlamadım:) bende topa cıkınca bıraz ezılıyor ama ebruyla kıyaslamayalım kendımızı o 30 kılo falan, zaten top durdukca havası ınıyor 3,4 gunde bır bıraz sısırmek gerekıcek galıba, ozellıke betona koyunca ıner. benım kalca 106 95 falan olmasını ıstıyorum. bu top ve lastık ıse yarar uamrım hergun ebrunun programının bır bolumunu yapıyorum, yedıklerımede dıkkat edıyorum ozellıkle bugun tam dıyet oldu bana karpuz sayesınde:)) acıktıkca karpuz yıcem valla, tabı kahvaltı ve aksam yemegı dısındakı ogunlerde yapcam bunu, umarım ıse yarar taş gıbı olmak ıstıyorum yaaaa:KK43:(

Umarım taş gibi olursun canımm :KK70: karpuzun içinde şeker çok olduğu için işe yaramaz diyor kimisi canım ya şu lahana çorbası işe yarıyormuş galiba ama evinde kendin yap hazır olanlar zararlıdır bence

Bu arada´da kilonu ve boyunu paylasirsan bizim icin daha anlasilir olacak...Zaten cok zayif birisiysen, tabiki daha hizli gelisme göreceksindir...!

Tebrik ederim...a.s. :nazar:

gunaydın. bende 10 gundur plates yapıyorum basladıgımda belım 85 dı su anda daha sabah baktım 80 olmusum o kadar cok mutlu oldumkı anlatamam gunde ıkı defa yapmaya calısıyorum

Ben her yolu denedim zayıflamak için ama garip bir zayıflık oluyor.Pilates zayıflatmaktan yana sıklaştırıyor.Vücudu şekillendiriyor.Hemde hiç yiyeceğimi kesmedim benn bir ayda yiye yiye 4 kilo vermiştim.Artık hamileyimde halim pek olmadı yapmaya.Hamileliktete çok faydalıymış

Benim topumda lastiğimde yok öyle düz yapıyorum ama o kadar etkili değil.Lastik kesinlikle lazım.İki kat verim alınıyor öyle.Bende alıcam ne zamandır kalıyo

sırt egzersizleri ne işe yarıyor? bende omurga eğriliği var duruş bozukluğuna da yol açıyor sırt ve bel kaslarımı çalıştırmam gerekiyormuş aslında düzenli egzersiz yapmam gerekiyor ama mekik çekemiyorum yorucu bel-sırt hareketi yapamıyorum. bir dizimde de sorun var çok yüklenince ağrı yapıyor pilates sırtımı ve dizimi zorlar mı? iyi gelir mi? kaslıyımdır güçlüyümdür aslında. tek elle damacana falan taşırım:KK70: ama sırtımı be dizimi çok zorlamamam gerekiyor. ne dersin pilates bana uyar mı özellikle sırt egzersizlerinin sana ne yararı oldu? beni bilgilendirirsen çok sevinirim. bu arada 23 yaşındayım normal kiloluyum.

Ben hep eğri oturuyorum ve sırtım böyle duruyor otururken ).Sabah kalktığımda falanda çok ağrıyo devamlı.Sırt hareketlerini yaparken dizini falan kullanmıyorsunki zaten.Öyle bir esnetiyor ve açıyorki sırtı anlatamam böyle oturunca dümdüz hissediyorum.Birde o psikolojiyle dik oturmaya çalışıyorum.Ebru şallı duruş bozukluklarına iyi geliyor diyordu.Önemli olan ters hareket yapmamak.Öyle bir rahatlatıyorki sırtı böyle tek tek omurganı hissediyorsun.Birde yaparken kendini vermek önemli ama doktoruna yapmadan sor bence hareketleri problemin ne olduğunu tam bilmediğim için belki zorlayabilir

diğer egzersizler için sordum dizi. kalça basen egzersizi de yaparım fırsat buldukça. zorlayıcı sporlarla da uğraştım zamanında doktor faydası olacağını söylemişti ama ben ağrı sızı yüzünden spor yapamıyorum. o yüzden nazik spor olarak pilatesi sorayım dedim. selülitlerim de var tabi:KK43:

tanıdık bir bayan yapıyor pilates. 50 yaşını aşmış ama fiziği çok düzgün. gerçi çocuğu yok onun da büyük etkisi var ama yine de kafasını görmeseniz genç kız zannedersiniz. ayrıca kendisini çok sağlıklı hissettiğini söyledi pilatese başladıktan sonra.

bende almıstım ebru sallının plates cdsini ama..........cok yavas ilerliyor............hareketten cok ebru sallı konusuyor.............o tv8 deki günlük sabah sporunda daha hızlı ve daha cok hareket yapıyor.......cd cok sıkıcı...........beni acmadı ..........bende internetten indirdim bir iki tane ebru sallının programından. onları yapıyordum..........ve kilo da vermiştim....vücudum sekilllenmişti....ama simdi tembellik yapıyorum .canım istemiyor yapmak...........nasıl olsa verdim kiloları...............=)

bende almıstım ebru sallının plates cdsini ama..........cok yavas ilerliyor............hareketten cok ebru sallı konusuyor.............o tv8 deki günlük sabah sporunda daha hızlı ve daha cok hareket yapıyor.......cd cok sıkıcı...........beni acmadı ..........bende internetten indirdim bir iki tane ebru sallının programından. onları yapıyordum..........ve kilo da vermiştim....vücudum sekilllenmişti....ama simdi tembellik yapıyorum .canım istemiyor yapmak...........nasıl olsa verdim kiloları...............=)

Evet o cd çok sıkıcı çok ayrıntılı anlatıyor.En iyisi programı.
Benim dizimde önceden zedelenme oldu böyle kitlenip kaldı.Geçeli bayağ oldu.Dizi zorlamayan kalça hareketleri de var.Karın üstü yatıp yapıyor çoğu hareketi

lastik-top falan ne kadara mal oluyor merak ettim,bir de hadi top neyse de lastik denilenin şeklini merak ettim CADIARZU

X