Pilatese başlamak istiyorum. bana yardım edermisiniz??

kelebek2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
213
0
forumlarda pilates ile ilgili yazılanları okuyunca bende yapmalıyım diyorum. ama nereden nasıl başlanır bilemiyorum. çalışan bir bayanım. yani ebru şallıyı takip edemem. hangi malzemeleri almalıyım, videoları nette nerden takip etmeliyim yada hangi dvd yi nereden alabilirim. haftada kaç gün ne kadar süreyle yapmalıyım. günün hangi saatlerinde yapılmalı. son olarak da çalışan bayanlar nasıl vakit buluyorlar. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
teşekkürler...

mrb canım...videolar için ebru şallı tan yazarsan ordan sitesine gir herşeyi bulursun..birçok yerde pilates dvd leri bulunuyor..tabi sen ilk dvd den başlayacksın..

bende başlicam 2kez yaptım iyi oluyo arık sürekli yapmaya çalışcam.ben geceleri yatmadan önce yapmayı düşnüyorum.çarşamba günü bi alt karın hareketleri yaptırdı 3 harekette bitim hala ağrıyo karnımın bazı yerleri .yani gerçekten güzel çalıştırıyo.bi müddet yapıp bırakırsak devam edemezsek noluyo acaba.

en uygun pilates malzemelerini hepsiburadadan bulabilirsin..
bir çok marka olduğu için ve bazı dönemlerde büyük indirimler olduğu için diğer sitelere göre daha uygun oluyor.
ben 75 cm lik topumu 13 e almıştım
minder 16
20 cm lik top 4 küsür
3 lü bant seti 12 tl

videoları tv8 dede var hergün koyuyorlar o günki videoyu.
sende zayıfla sitesinden 1 ve 2. dvd sini indirebilirsin.ben ordan indirdim linkleri vardı
hamile pilatesini netten aldım d&r dan 12 tl idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…