Pilates yaparak zayıflıyoruz :)

jane_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
93
1
Merhaba hanımlar
Evinde plates yapanlar bu topıkte neler yaptığını kaç kilo verdiğimizi, çalıştığımız bölgenin ölçüsünü, yedıklerımızı paylaşalım
Ben bugün başladım, pılates topunu ayağımla yerden 10 cm yukarda tutup mekik çektim 80 tane huh sonra da topun üzerine yere paralel yüzüm yere bakacak şekilde uzanıp bacaklarımı aşağı yukarı indirdim

kilo: 57 boy: 173

karın çevre: 80 cm

popo:93cm
üst bacak(basen): 53cm

yemek:
sabah kahvaltısında 1 domates 2 zeytin
öğlen şekersiz kahve
ara öğün 2 tane kayısı
akşam yeşil fasülye 1 dilim kepek ekmeği
2lt de su

her gün topığımıze neler yaptığımızı yazalım... :)

Son düzenleme:

plates tamamda.beslenme şekliniz bana hiç sağlıklı gelmedi.sabah kahvaltınızı eksiksiz yapıp güne zinde başlamalısınız.öğlenide öle şekersiz kahveyle geçiştirmekte doğru değil.bence bi uzman desteğiyle beslenme proğramı yapmalısınız.

Kahvaltı 1 domates 2 zeytınmı Kahvaltıyı en ıyı sekılde yap oglende guzelce yee ama akasmı cok hafıf yap boyle anca kas kaybedersın bır kere dıyetınde yaglar olmalı yemek yemelısın yanı kolay gelsın bende yakında dıyete ve spora baslıcam ınsallah:)

hiç iştahım yok şu ara 10 gündür yaklaşık yiyemiyorum midem almıyor sıcaktan 11haziranda geldim ankaradan ve 59 kiloydum 2 gündür 56 görünüyorum. bugün sabah annemin zoruyla 2 dilim karpuz öğlen de 1 kayısı yedim akşam da 1 kase cacık. midem almıyor..........

Anlıorum senı bak ben vaktı zamanında 100 kg'dum. sonra boyle dıyet yaptım senın gıbı mıdem almadı zatn bellı bı zaman sonraa kendımı okdar kısıtımkı herseyden 40 kg verdım lakın sonrasıı ben cok sıkıntılar cektım vucut dengem bozulduu gucsuz kaldım kansızlık okdar fazlaydıkıı ellerım morarıodu fln sac dokulmesı cılt kurulugu vs yanıı kendıme gelene kdar neler yaptım bıde ustune mıde rahatsızlıgı basladı kı:)) Sonraa zamanla kendımı zor topladım ıstee sımdıde anne oldum ALLAH ın ıznıylee dogumda 12 kılo aldım dogumdan sonra 2 kılo fazlam vardı lakın sut vercem dıyeee okdr yedımkı bı kac kılo daha ekledım ustunee sımdı tartıya cıkmıorum uzun suredır:)) Halımden memnunumm lakın kalınlastıgımı hıssedıorum bende baslıcam ınsallah dıyete ve sporaa zaten benım senın gıbı beslenmem ımkansz bebısım ac kalır sonra Benım dıyetımde abur cubur kek borek corek kesmek olack ıste:) Kolay gelsın hedefıne ulasman dılegıyle.

az önce tartıldım 55 kilo çıktım
ya tartıda sorun var ya da yağ hücrelerım bı büyüyo bı küçülüyo

canım anladığım kadaryla snein kilo vermeye ihtyacın yokki karın bölgen 80 çok fazla senin karın bölgene yogunlaşman lazım bence kilon iyi

ben de pilates yapmak istiyorum evde. bakarak öğreniliyor mu acaba? bi de kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ben biraz üşengecim de

Ben de bir süredir arkadasimin tavsiyesi üzerine pilatesi inceliyordum. You tube`da happy&fit diye bir kanalda videolar buldum ve bugün karin icin olani denedim. Baslangic, orta ve ileri seviye diye ayirmislar. Sasilacak sekilde karin kaslarimin calistigini hissettim. Bu kadar yavas ve sakin gecen egzersizlerden beklemiyordum dogrusu. Leslie ile dönüsümlü olarak yapabilirim. Ancak karin eritmede ne kadar etkili deneyerek görecegim artik.

Pilatesi bende öğrenmek istiyrmmm.. Youtubeden videolardan öğrenicem zor gibi görünmüyor :))

bende yaklaşık 1.75 boynda ve 75 kiloyum ve yakında platese başlıyorum inş, daha önceden evden yapıyodum ebru şallıyla, ama bu sefer dışarda biyere başlıyorum. bakalım nasıl olcak daha önceden faydasını görmüştüm ama o kadar çok kilo aldımki saldım kendimi bi an önce toparlanmam lazım buraya kilo verdikten snra tekrardan yazmak istiyorm birde benim platesi seçmemin bir nedenide pskolojik olarak çok rahatlatıcı bi spor çok rahatlatıyo herkeze kolaylık diliyorm umarım bu fazlalıklardan bir önce krtuluruz

kızlar acil istanbul'da iyi bi pilates salonu bulmam gerek önerilerinizi bekliyorum. yaz geliyor sıkılaşmak şartttt :)))

Bende 2 haftadır plates yapıyorum ayrıca yediklerimden tatlı, hamurişi, asitli içecekleri çıkardım protein ve vitaminler için et ve çiğ sebze ağırlıklı besleniyorum makarna pilavda yiyorum ama çok az öğlen 3 ten sonra kesinlikle karbonhidat almıyorum bol su yağsız süt 2-3 fincan yeşil çay ve yoğurt tüketiyorum , tatlı krizim gelirse kurumeyveler hiç aö kalmıyorum bu şekilde 2 hafta da 3 kilo verdim boyum 176 kilo 75 ti şu an 73 asıl şaşırtıcı olN 106 olan karın çevrem 2 haftada 93 e indi ödemler gitti yağlarım yumuşadı belim 85 o da 3 cm inceldi 82 oldu bu sadece 2 haftada oldu...Haziran a kadar bu tempoyla yaşamayı düşünüyorum hedefim 62 olmak ve belimi 70 li rakamlara indirmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…