Pilates yapanlar

Endop

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
407
623
39
Merhaba

Pilates konuları gördüm forumda ama genelde set fiyatları hangi videoları izledikleri gibi konuşmalar geçmiş konularda daha çok. Pilates ile vücudu şekil alan belki kilo veren dinçleşen var mıdır?

Yoksa bunların hepsi için şu an yaptığım kardiyo en etkili yol mudur tecrübeliler iki kelam ederse sevinirim

Aletli olandan yapıyordum haftada birgün. Hamilelik olunca ara verdim. İnanılmaz değişiyor vücut. Zaten düZgün fiziğim vardı ama sıkılaşma ve şekil almada çok etkili. Düzgün popo,düzgün karın,sıkı kollar ve bacaklar..

Aletli olandan yapıyordum haftada birgün. Hamilelik olunca ara verdim. İnanılmaz değişiyor vücut. Zaten düZgün fiziğim vardı ama sıkılaşma ve şekil almada çok etkili. Düzgün popo,düzgün karın,sıkı kollar ve bacaklar..
Reformer diyorsun ama o çok pahalı be arkadaş. Seansı 300 lira

Reformer diyorsun ama o çok pahalı be arkadaş. Seansı 300 lira
Diğerine göre çok daha hızlı sonuç alıyorsun ama. Diğeriyle aylarca uğraşacağına bununla kısa sürede fıstık gibi olursun.

selam. reformer yapmaya başladım.. halk oyunları falan bıraktım ilaçlar faan derken vücudum kötü hale gelmişti. şimdi reformere başlayınca gördüm oysa ben hiç bedenimi kullanmıyormuşum. bi tanıdığım yapıyor hocalık. çok iyi fiyat da aldım. iyi ki başlamışım. bu paket bitince yenisini almayı yine istiyorum.

Merhabalar ben pilates dvd leriyle beraber pilates yapiyorum türkçe olduğu yani daha kolay anlaşılır olduğu icin Ebru Şallı nin dvdlerini aldim ama oncesinde 30 dk eliptik yapiyorum çünkü dvd de pek bi isinma hareketi yok. Ozellikle 3k dvdsi ve 2 hafta da 2 beden incelme skinny jean work out tavsiye ederim. Hiç aletli plates yapmadim belki ilerde onu da deneyebilrim

Selam..Ben 2 aydır pilates yapıyorum.1,5 ay özel hoca ile mat pilates yaptım evimde.Daha sonra hareketleri ve doğru uygulamayı öğrenince hocayı bıraktım ve kendim devam ediyorum.Uzun yıllardır sporun içindeyim ancak spor yapıp , sıkılınca bıraktım .Kilo alıp bel kalınlaşınca imdat butonuna basıp harekete geçtim:duduk:.Pilatese aşık oldum diyebilirim ,bir egzersiz bu kadarmı hızlı etkili olur ..1,5 ayda belim 5 cm inceldi ve şekilli fit bi görünüme sahip oldum.Bu arada benim pilates hocam haftada 2 geldi(haftanın 1 günü de öğrendiklerimi tekrar ediyordum) ve cardio pilates:spor: yaptırıyordu.Aynı şekilde yapmaya devam ediyorum.:KK71:

bende geçen yıl dvd ile yapıyordum cok da zevk alıyodum açıkçası şu an devam etmiyorum çünkü videolar genelde 1 saate yakın oluyo onun yerine 25 dk yürüyüş+ plates bandıyla egzersizler yapyrum bide squat programı.. şu an ideal kilomun üstnde olduğum halde çok kilolu görnmüyorum bence gecen sene sıkılastgm için böyle oldu ben ona veriyorum .. yani faydası oluyo yanına yürüyüş eklersen daha bi güzel..

Bende 4 5 aydir evde ebru salli dvd leri ile yapiyorum kendimi daha iyi hissediyorum. Sıkılaşmada oldu. Ama kilo verdirmiyor

Merhaba

Pilates konuları gördüm forumda ama genelde set fiyatları hangi videoları izledikleri gibi konuşmalar geçmiş konularda daha çok. Pilates ile vücudu şekil alan belki kilo veren dinçleşen var mıdır?

Yoksa bunların hepsi için şu an yaptığım kardiyo en etkili yol mudur tecrübeliler iki kelam ederse sevinirim

merhaba ben pilatese başladım 1.5 ay oldu aletli pilatese gidiyorum ve çok memnunum. skolyozum için gidiyordum ama ağrılarımı azaltmasının yanısıra kendimi dinç ve sıkılaşmış hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
X