Pilates ve yeni ben

28kg asıl ben seni tebrik ederim arkadaşım süpersin ben selülitsavarı hiç izlemedim bile ;ama ilkbaşta zor hareketlerle başlamayın tabi ki sıkılaşayım derken kasılırsınız sinir sıkışması bu sefer de onu açmaya ugraşırsınız yavaş aşamalı yormadan dewammmm

Bu karin bolgesine calisan arkadasim nasil gercekten cok faydali oldu mu? Dogum yapali 10 ay oldu benimde, 27 kilo almistim 29 kilo verdim ama hala tum vucudumda bir gevseklik ve gobeklilik halim devam ediyor. Eger cok memnun kaldiysan bir azimle baslayacagim.

kilo olarak zayifim ama vucudumda hic kas yok, yumusak her ne kadar belirgin kivrimlarim olsa da siki bisey giydigimde haliyle diri durmuyor... fitness veya platese gidip kas yapmak istiyorum. ama kas yaparken kuculmesinden ziyade ozellikle gogus ve kalca. diklessin belirginlessin istiyorum. bunun icin fitness mi plates mi daha uygun ?

daylight sana özelden mesaj atamıyorum platesin altına yazıyoruma sorum fraksiyonel c02 lazer yaptrmıstın sanırım öle okumustum yanlış hayırlamıyosam çok önce.cildin maşşallah çok güzel duruyoo bende lazer yaptırmak istiyorum ama cogu kimse önermiyo pişmanlar ben adanada yaptırmak istiyorum sanırım sende adaadasın nerde yaptrdın fraksiyonel mi yaptırdın bana ne önerirsin ?

bende evde pilates yapmak istiyorum ama nereden indireceğimi ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum sizler nereden indirdiniz bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim...

bende evde pilates yapmak istiyorum ama nereden indireceğimi ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum sizler nereden indirdiniz bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim...

İnternetten Karon Karter'in pilates videolarını bulabilirsiniz. Kendisi gerçekten iyi bir pilates eğitmeni. :) Ya da televizyonunuzda Home TV varsa orada da "Pilates Saati" adlı programını da izleyebilirsiniz.

internetten karon karter'in pilates videolarını bulabilirsiniz. Kendisi gerçekten iyi bir pilates eğitmeni. :) ya da televizyonunuzda home tv varsa orada da "pilates saati" adlı programını da izleyebilirsiniz.
canım karon karter harika biri gerçekten o kadar aramama rağmen videolarını bulamadım bana yardımcı olur musun,teşekkürler

Tebrik ederim nasil verdiniz o kadar kiloyu masallah. Benimde 10-15 kilo fazlam var nasil verebilirim pilates yaparak yardimcj olursaniz sevinirimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…