Pilates ve yeni ben

daylight

Suna Keskin
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.455
45
herşey üniversiten bir kız arkadaşımla güzellik salonunda karşılaşmamla başladı kızı benim hatırladıgım bildigin kamburdu (uzun ve de azıcık da zayıfsan duruş,oturuş bozukukları sonucu kaçınılmaz son)
dedim arkadaşım sen nasıl iyileşetin dedi ilates
bende de boyun fıtıgı , sırtımda da kas spazmı var artı zayıflamak da istemiyorum yüzüm, gögüslerim ve popom küçülsün istemişyorum ,çünkü zayıflayan insanlar da özellikle bayanlar yaşlanmış solgun bir yüz,çökmüş gözaltları sarık memeler düşük popo aman aman uzak kalsın derim
netten de küçük bir araştırmayla da başladım 1,5ayın sonunda 2. ölçümüm elimde ilki başladıgın gün yapılıyor vücuttaki yag oranım %3düşmüş kas oranım %2 artmışşş
ohhhhhhhhh ohhh ki oh yeni pantolanlar almak çok keyifli bariz inceldim hiçbiryerim agrım ıyor haftada iki ile başlamıştım ; bu ay 3''e çıkardım artık hayatımın bir parçası mat piales gelecek ay reformere geçeyim diyorum
fit bir görüntü agrımayan sızlamayan esnemiş uzxamış kaslar cabası çer çöple şunu yeyip bundan uzak kalarak olmuyor spor şart siz de benim gibi canını yormadan sıkılaşayım diyenlerdenseniz kesinlikle tavsiye ediyorum işten miniminnacık anlayan biri olarak ebru Şallı'yı hiç begenmiyorum eger ;imkanınız varsa egitmen eşliginde yapın herseferinde başka bölge başka büyüklükte top olabiliyor yoksa ewve bir çul serin bir de don lastigi uydurun ;ama yapın:82:

tebrik ediyorum bu kadar azimle platese devam etmenizi sonucunu da almışsınız.ama malesef ki ben spor yapamıyorum en fazla 2 gün hemencik sıkılıyorum çok özenirim sizin gibilere......

Pilates gerçekten çok yararlı ve keyifli, yaptığım dönemlerde bende çok faydasını gördüm ama maalesef ben de hiç bi sporu düzenli ve uzun süreli yapamıyorum ya keşke hayat tarzı haline getirebilsem bunu ama olmuyor işte

Bende ne malzemesi gerekiyosa aldım pilatesin nerdeyse 2hafta oldu
ama gel görki baslayamadım bi türlü:96:

ben ebru şallının videolarını indirdim ama internetimiz kotalı olduğu için aynı videoları çevirip çevirip yapıyorum,hiç yapmamaktan iyi diye düşünüyorum:))
3. haftama giricem ve farkı görmeye başladım,görünce de zaten bırakmak istemiyosunuz.ah bi de koşmaya başlasam çok iyi olacak ama.başta zor geliyor ama zamanla öğreniyosunuz.

hiç yapmamaktansa bir ucundan başlamak iyidir biz bugündü yarındı erteliyoruz üşeniyoruz ;ama hayat,hastalıklar,fazlalıklar,kırışıklıklar hiiiiiiiiiiç beklemiyor çok hızlı geliyor ter atmanın,toksinlerden kurtulmanın daha pratik olmanın en kısa zamanda tadına varın derim

kizlar bende baslamak istiyrum ama nerden nasil basliycam bölüm bölümmü plates dereceleri varmi hic bi bilgim yok lütfen yardimci olun videolari nerden bulabilirim

uzun dönem pilates yapmış biri olarak şöyle söylemek gerekirse pilatesi hayatınızının bir köşesine mutlaka koymalısınız.....ben pilatesi o kadar çok seviorum ki yaptıkça yapasım gelior..yeni başlıyacak arkadaşlar düzenli yapıldığı taktirde sadece 2 haftada vücudunuzdaki inanılmaz değişimi gördükçe zaten bırakamıyacaksınız..1 sene yaptım ben sora 6-7 ay ara verdim ve vücudum hiç bozulmadı..şimdi yeniden başladım 2 hafta oldu pilates yanında yürüyüşlerede başladım..kendime hedef koydum..diyet+koşu+pilatesle istediğim kiloya ve vücuda ulaşabileceğimden eminimmm..sizlerde bugünden itibaren diyete başlayın ve pilatesi hayatınızdan çıkarmayın arkadaşlar..

kizlar bende baslamak istiyrum ama nerden nasil basliycam bölüm bölümmü plates dereceleri varmi hic bi bilgim yok lütfen yardimci olun videolari nerden bulabilirim

internetten videoları yükleyip faydalanabilirsin dereceleri degil de uygulama yardımcıları var lastik,top vb gibi

gördüğüm kadarıyla zayıflatmaktan öte şekillendiriyor. bel ağrılarım için düşünüyorum.

geçtiğimiz pazartesi yürüyüşe başladım saat 10 dada yv 8 de pilates yapıyorum. geçen hafta malzemesiz hareketleri yaptım bu hafta yani bugün malzemel yaptım bakalım 2. haftanın sonunda ne değişecek
görenler zayıflamışsın diyor ama tartı aynı gösteriyor :S
bu arada emzirdiğim için yanlış oturuştan sırt ağrısı çekiyordum 1 haftadır yok ağrılarım

Son düzenleme:
peki yüzün küçüldü mü kilo verdikten sonra??

bence yüz zaten küçülmesin de sporsuz bilinçsizce kilo verenlerde olan gözaltların çöker,süzülürsün yüzün kaşık kadar kalır hallerini zaten istemem insanlar yüzleri dolgun dursun diye avuç avuç para döküyorlar dolgu,prp gibi uygulamalara
halk arasında torba yasa denen süreç de 2ay ara verdim ve bir milim kalınlaşmadım bile kilom da artmadı sadece önyüzeyim karın-mide-kursak kısmı oturunca katlanır oldu o gerginligi kaybetti o kadar yani

gördüğüm kadarıyla zayıflatmaktan öte şekillendiriyor. bel ağrılarım için düşünüyorum.

bende de boyun fıtıgı var artık AGRILARIM YOK GÜNDE 8-10SAAT OTURARAK ÇALIŞAN BİRİ OLARAK DAYANILMAZ SIRT-OMUZ AGRILARIM VARDI UYUŞMALARDAN HİÇ BAHSETMEYEYİM BİLE
HANİ BASKÜLLE BARIŞIK OLMAK LAZIM KAÇ KİLO DEGİL BUNUN NE KADARININ KAS OLDUGU AYNANIN KARŞISINDA NASIL GÖZÜKTÜGÜN ÖNEMLİ ZATEN 25TEN SONRA VÜCUT YAG TUTULUMUNA YÖNLENİYO HELE BENİM GİBİ DOGURMAMIŞ HANIMLARIN DURUMU DAHA VAHİM BU KONUDA

bende plates malzemlerimi alalı bir yıl oldu ama toplasan 2 ay yapmışımdır. evde olmuyor arkadaşlar ha buğün ha yarın aman şimdi üşendim falan .... spor salonu şart, insanın kendini şartlandırması gerek...

merhabaaa
tebrik ediyorum öncelikle sizi seviyorum böyle azimli ve hırslı insanlarıı
beimdee üs kısmım vardı bel göbek veee migde
platesle 1 ayda çok güsel sonuçlar aldım
ama hep karın çalıştım şimdi biraz kalça çalışmak istiyorum
iç bacaklarımmm var benim birdee 28 kilo verdimm birazzz yumoş yumoş oldularrr

birdee alt karnım var tabi birde dogum sonrası başaaaa belaaa
sellüt savar hareketi çokkk zor yaa nasıl yapıyoruzz kolayy dgeil yani

Bende bir ara selülitsavarı yapıyodum ilk başlarda zor gibi geliyo ama sonra alışıyorsun.Ben Ebru şallı'nın hareketlerden çok konuşmasına katlanamadığım için yapmıyorum.Ama hareketleri ezberledim tabi kendi başıma devam ediyodum taki motivasyonum düşene kadar baktım bir gelişme yok motivasyonum da düştü tabi tekrar başlayacam ama.Benimde belim incecik basenlerim kalçam ve iç bacaklarım sarktı.Sadece bu bölgeler için olan hareketleri yaptım.Aslında en güzel çözümü benim için ordaki yağları aldırmak ama nerde.Benim o bölgelerimin toplanması için ömür boyu spor yapmam lazım herhalde benim etim çok yumuşak hemen müsait sarkmaya.Nedir bu kadınların çektiği.Ayrıca tebrik ederim (masumm)büyük başarı elde etmişsin.

28 kilo muuuuuu süper süper süpeeerrrrr nasıl güzel bir azimdir böyle ben de biaralar platese gidiodum kilo vermesemde güzel sıkılaştırıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…