herşey üniversiten bir kız arkadaşımla güzellik salonunda karşılaşmamla başladı kızı benim hatırladıgım bildigin kamburdu (uzun ve de azıcık da zayıfsan duruş,oturuş bozukukları sonucu kaçınılmaz son)
dedim arkadaşım sen nasıl iyileşetin dedi
ilates
bende de boyun fıtıgı , sırtımda da kas spazmı var artı zayıflamak da istemiyorum yüzüm, gögüslerim ve popom küçülsün istemişyorum ,çünkü zayıflayan insanlar da özellikle bayanlar yaşlanmış solgun bir yüz,çökmüş gözaltları sarık memeler düşük popo aman aman uzak kalsın derim
netten de küçük bir araştırmayla da başladım 1,5ayın sonunda 2. ölçümüm elimde ilki başladıgın gün yapılıyor vücuttaki yag oranım %3düşmüş kas oranım %2 artmışşş
ohhhhhhhhh ohhh ki oh yeni pantolanlar almak çok keyifli bariz inceldim hiçbiryerim agrım ıyor haftada iki ile başlamıştım ; bu ay 3''e çıkardım artık hayatımın bir parçası mat piales gelecek ay reformere geçeyim diyorum
fit bir görüntü agrımayan sızlamayan esnemiş uzxamış kaslar cabası çer çöple şunu yeyip bundan uzak kalarak olmuyor spor şart siz de benim gibi canını yormadan sıkılaşayım diyenlerdenseniz kesinlikle tavsiye ediyorum işten miniminnacık anlayan biri olarak ebru Şallı'yı hiç begenmiyorum eger ;imkanınız varsa egitmen eşliginde yapın herseferinde başka bölge başka büyüklükte top olabiliyor yoksa ewve bir çul serin bir de don lastigi uydurun ;ama yapın:82: