Pilates seti lazım kızlar

cocoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
319
5
66
İstanbul
uygun fiyata satabılecekler yazsın lütfen. top, atlama ipi, mat ilk aklıma gelenler.

cok tesekkurler. set olarak alırsam uygun fıyata gelır dıye dusundum. sadece topu ne kadardır ben de bılemıyorum. bır bakayım

cok tesekkurler. set olarak alırsam uygun fıyata gelır dıye dusundum. sadece topu ne kadardır ben de bılemıyorum. bır bakayım

Bakcanim fiyatta anlasiriz .pompasida var.38 giyiyorsan puma spor ayakkabisida satayim sana 110a aldim 75e veririm pumalari .rengi mavi yesil superbisey.

Bakcanim fiyatta anlasiriz .pompasida var.38 giyiyorsan puma spor ayakkabisida satayim sana 110a aldim 75e veririm pumalari .rengi mavi yesil superbisey.

:)) yok tesekkur ederım. sadece pilates icin uygun gereclerı almak ıstıyorum. sıze mesaj attım az once.

uygun fiyata satabılecekler yazsın lütfen. top, atlama ipi, mat ilk aklıma gelenler.

Canim ben 7sene fitness yaptim.ozellikte plateste malzeme onemli.12 liraya alinan topa guvenme derim.yinede sen bilirsin.pompasida icinde 12 liraysa 65 cm olmayabilir.istersen iyice bir bak.cunku tum agirligini uzerine vereceksin bir sakatlanma olmasin.benim urunlerim orjinaldir.sen iyice arastir.almakistersen konuduruz.sevgiler.spordada basarilar.bende yarin dogumdan beri ilk defa antrenman yapicam.

Bende topu var rengi mavi buyuk boy gercekten kaliteli 10 tl ye veririim cnm bos bos durucagina ise yaraain bari isterswn fotosunu cekerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende topu var rengi mavi buyuk boy gercekten kaliteli 10 tl ye veririim cnm bos bos durucagina ise yaraain bari isterswn fotosunu cekerim

set arıyorum. cok tesekkurler. o sekılde daha uygun olacak benım ıcın.

kırmızı 65 cm top.şişirme pompası
20 cm pembe denge topu
siyah sayaçlı atlama ipi
turuncu mat 4 mm
pilates lastiği orta sertlikte.
hepsini 40 tl'ye bırakırım.
Evde yaparım sandım ama yapamadım.1 kere kullandım geri indirdim topları.İstanbul Fatih'teyim.Gayet kaliteli malzemedir hepsi.

gunceldir arkadaşlar :14:

ben de var set. eşim almıştı su haftalık ürünler gelen marketlerden :) ama hiç kullanmadım. bir kez plates yapıp bıraktıgımda çok kilo aldım. o yüzden yapmadım bir daha.
kutusunda duruyor. içinde top, lastik bir de yuvarlak bir halka vardı. öyle hatırlıyorum. ilgilenirsen bakarım. 25 tl ye veririm

ben de var set. eşim almıştı su haftalık ürünler gelen marketlerden :) ama hiç kullanmadım. bir kez plates yapıp bıraktıgımda çok kilo aldım. o yüzden yapmadım bir daha.
kutusunda duruyor. içinde top, lastik bir de yuvarlak bir halka vardı. öyle hatırlıyorum. ilgilenirsen bakarım. 25 tl ye veririm

merhaba. bı bakar mısınız neler var ıcınde? pompa ve mat da olabılır belkı...

merhaba. bı bakar mısınız neler var ıcınde? pompa ve mat da olabılır belkı...

baktım. 65 cm top. 12 cm uzunlugunda orta sertlikte lastik ve cember. pompası da var. mat ne bilmiyorum ama üstünde öyle bir sey yazmıyor :1:

Cnm set halinde bulamiyabilirsin burdan bnde minderi ve topu var istersen foto cekip koyarim

Back