Pilates+Sağlıklı Yaşam+Kendini Sevenlerin Mekanı

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
Kızlar bu topikte yediklerimizi ,yaptığımız diyetleri,yapacağımız pilates hareketlerini kısacası bizim için gerekli olan yani sağlığa dair herşey herşeyi paylaşmaya ne dersiniz hihoyyyt

Bazı gereken kuralları belirtmekte yarar var :

1)Haftanın en az 4 günü pilates yapılacak.
2)Gün içinde tükettiklerimiz düzenli olarak yazılacak.
(Şimdilik aklıma gelenler bunlar sizinde önerilerine göre listeye yapacaklarımızı ekleriz )

Öncelikle herkes bu topikte kilosunu ,ölçülerini ve hedeflediği kilo ve ölçüleri yazsın .(15 günde bildirim olacaktır)

Son düzenleme:
ben de her gün pilates yapmaya çalışıyorummmm :)
seviyorum pilates yapmayı..
ama bugün yapasım yok:KK43:
zorlıcam kendimi :KK43:

kanka o nası bi başlıktırsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey yerlerdeyimsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

livim koptummmmm :roflol: süpersin yaaaa orjinal bişe oldu :lepi:
hayırlı olsun canım buarada topiğin :lepi:
saglıklı yaşam möhim tabi gamyancuiremsu

delikafadulden delikafadulden kanka neettin neettin başlığa sırnaşık şey delikafadulden

gamyoncu iremsuların mekanı olsun burası bundan sonragamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu :roflol: :roflol:
neyse konuya dönüyorum:lepi:topiğimiz hayırlı olsun kankam:lepi: :lepi:eek:lumunekankayizsmile
yeni mekan burası:nazar:

Son düzenleme:
bişi dicemmmm
öncelikle hayırlı ossun canım da ben zayıflamak istemiyom 50 kiloyum zati sadece sıkılaşcm ölçülerimi deşifre ederim de yiyip içtiklerim benim olsa olmas mı:roflol: cici bebe yediğim ortaya çıkmasın enammmmm kendimi deşifre ettim yineee hohoyyyyy:roflol:

Hayırlı olsun yeni topiğimizgamyoncuiremsular sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

boy:1.67CADIARZU
kilo:sanırım 53 bu ara(tartılmadım ne zamandır)
hedef:48 kilo:lepi:

ahada bilgilerim:nazar:
yarın diyete başlıyorum..artı plates yapıcazhihoyyyt
yediklerimi felan eklerim hatta melem:lepi:

Ben kilo vermek istemiyom ama sıkılaşmak istiyorum kankalarım hihoyyyt

O nedenle yimek olayında ben diyet değil hatta çok yimem lazım...cokacimcoook lülülülülülü

Bilgilerim :

boy 1.71
kilo 55

ölçülerim
87-64-90

aha belim kalınlaşmış laa
akannehir kafamçokkarıştı

benim de kilom çok değil aslında ama göbeğimi eritmek istiom bi de bacaklarımı inceltmek..

bende göbeğimi eritmek ve kollarımı inceltmek bendekatılabilirmiyim alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kankaa 48 mi oldunnn :şoktan düşen smile: akannehir artık kendi adıyla yazıyoruz kaydirigubbakcemile3
ölçülerin nerde yevrum :nazar:

iyi oku kanke:mymeka:
53 üm diyorumkötükedihüso48 olmak istiyorum diyorum:icecream::jeyyar:
ölçümü bilmiyom ben:dilcikar:
sen niye boyunu posunu yazmadın böböğüm:nazar:

üff sizin ne güzel boylarınız uzun, kilolar her türlü gider zaten kilolu da değilsiniz..
ya ben napıım kısacık boyum var ve uzamaz tabi bu yaştan sonra:KK43: eskiden sallamıodum ama artık komplekse girmeye başlıcam :KK43:

üff sizin ne güzel boylarınız uzun, kilolar her türlü gider zaten kilolu da değilsiniz..
ya ben napıım kısacık boyum var ve uzamaz tabi bu yaştan sonra:KK43: eskiden sallamıodum ama artık komplekse girmeye başlıcam :KK43:

komplekse girme yazıyım yazmıyım dedim sana destek olsun benim boy 1.60 kilo 50:roflol:

iyi oku kanke:mymeka:
53 üm diyorumkötükedihüso48 olmak istiyorum diyorum:icecream::jeyyar:
ölçümü bilmiyom ben:dilcikar:
sen niye boyunu posunu yazmadın böböğüm:nazar:

anaaaaa :roflol: cidden yanlış okumuşum kankeee :roflol:
ben pilates yapmayacagum böbögümm :nazar: oyzden yazmadım gamyoncuiremsu

X