pilates- duruş bozukluğu

kuyruk

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
103
1
arkadaşlar, duruş bozukluğundan sırtım ve omuzlarımda sürekli ağrı var. dik durmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyor. bir pilates uzmanı mutlaka pilates yapmamı, sırtımın dikleşeceğini ağrılarımın geçeceğini söylemişti. ama salonlar çok pahalı. evde yapabileceğim hareketler biliyor musunuz sırt sorunum için?

evde yapabilirsiniz de önce bir uzman gözetiminde hareketleri doğru yapmayı öğrenmeniz gerek. ilk defa başlarken birinin sizi gözlemesi daha doğru olur. hareketler kolay ve öğrenilecek tarzda da dediğim gibi eğer yanlış yaparsanız kendinizi sakatlayabilirsiniz de.

salonları araştırın, olmazsa 1 ay gidin düzenli olarak (ben de 5 hafta gittim, sonra hocamız ayrıldığı için bıraktım) öğrendikten sonra evde kendiniz yaparsınız.

evet buna dikkat etmem gerektiğini ben de duymuştum. ama pilates salonları çok pahalı. bildiğiniz uygun fiyatlı bir yerler var mı? istanbul'da?

internetin sınırsızsa ebru ile plates yapabilirsin. ben domatessuyu sitesinden , bilgisayarı tv ye bağlayıp tv de izleyerek yapıyordum.yada bir kaç plates indirip dvd varsa tv den izleyebilirsin

evet buna dikkat etmem gerektiğini ben de duymuştum. ama pilates salonları çok pahalı. bildiğiniz uygun fiyatlı bir yerler var mı? istanbul'da?

yok maalesef. kendi yaşadığım şehirde bu konuda çok az eğitim veren yer var, bu yüzden fiyatları biraz daha yüksek. istanbulda bu konuda seçenek fazla olduğu için fiyatların uygun yerleri araştırarak bulabilirsiniz...

duruş bozukluğu özellikle kamburluk tedavisi için murat bür'ün duruş bozuklukları için egzersizler videosunu öneririm

Son düzenleyen: Moderatör:
X