Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet bende şimdi onu araştırıyordum kutuyu açınca şaşırdım. bende tel gibi bişi sokulur mu diye bakmadigim yeri kalmadı. herhalde vardır bişeyi bu böyle bi işe yaramaz çünkü. bulursan yaz da bende yapayimmerhaba öncelikle konuyu sanırım yanlış yere açtım daha doğrusu nereye açacaağımı bilemedim kusura bakmayın bugün a101 den pılates seti aldık 22.50 olması lazım.içinden plates çemberi çıktı ama sanırım şişirilmesi lazım ve biz bunu beceremedik bilen var mııı ???
sporcu arkadaşımıza sordukta lastik ve uzun olduğu için elle şişmesi çok zor çok büyük kuvvet gerekiyormuş şişirdikçe onun genişleyip tutma yerlerinin oturması gerekiyomuş bisiklet tekeri şişiren makinelerle şişirtmeyi düşünüyoruz biz aklımıza başka bişey gelmediAyy bende onu arastiriyodum bir sey bulamadim. Genelde bu cemberler kendiliginden siskin elastik birsey olmali.. Bu nasil birsey ben de anlamadim. Takipteyim
sporcu arkadaşımıza sordukta lastik ve uzun olduğu için elle şişmesi çok zor çok büyük kuvvet gerekiyormuş şişirdikçe onun genişleyip tutma yerlerinin oturması gerekiyomuş bisiklet tekeri şişiren makinelerle şişirtmeyi düşünüyoruz biz aklımıza başka bişey gelmediAyy evet bende şimdi onu araştırıyordum kutuyu açınca şaşırdım. bende tel gibi bişi sokulur mu diye bakmadigim yeri kalmadı. herhalde vardır bişeyi bu böyle bi işe yaramaz çünkü. bulursan yaz da bende yapayim
sporcu arkadaşımıza sordukta lastik ve uzun olduğu için elle şişmesi çok zor çok büyük kuvvet gerekiyormuş şişirdikçe onun genişleyip tutma yerlerinin oturması gerekiyomuş bisiklet tekeri şişiren makinelerle şişirtmeyi düşünüyoruz biz aklımıza başka bişey gelmediAy aynen ya bende bakınıyorm bi çare bulursak yazalım
o bağlantı noktasından şişmesi lazım zaten ama bizim pompalarımız güçsüz kalıyor farkettiyseniz çok zorluyor zaten hızlı hızlı şişirmek gerekiyor yavaş yavaş yapınca hava gitmiyorSisirecek yeri de yok ki baglanti noktasini sokup sisirmeye calistim ama olmadi
o bağlantı noktasından şişmesi lazım zaten ama bizim pompalarımız güçsüz kalıyor farkettiyseniz çok zorluyor zaten hızlı hızlı şişirmek gerekiyor yavaş yavaş yapınca hava gitmiyor
ama lastik olsaydı çember yazmazdı ki çok saçma .biz yarın bir denicez olursa size haber verip foto atarız :)ınstagramda da bir sürü yorum vardı. Ama sanırım bunu normal lastik gibi kullanacakmisiz.sisirilse bile aynı olacağını sanmıyorum onun içinde metal halka olduğunu düşünüyorum çünkü Çemberler bayagi sert oluyor.
tabikii :) yarın uğraşıcaz bakalımEger şişirmeyi başarırsanız lütfen burada foto paylaşın olur mu
merhaba ben sisirttim lastikci de ama boyu cok uzun garip bir sey oldu. saniyorum hatali uretim.Eger şişirmeyi başarırsanız lütfen burada foto paylaşın olur mu
benDe bugun aldim ama lastik bu nasil siscekki????merhaba öncelikle konuyu sanırım yanlış yere açtım daha doğrusu nereye açacaağımı bilemedim kusura bakmayın bugün a101 den pılates seti aldık 22.50 olması lazım.içinden plates çemberi çıktı ama sanırım şişirilmesi lazım ve biz bunu beceremedik bilen var mııı ???