ladyrosy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2011 Mesajlar 791 Emoji Skoru 54 Puanlar 123 Yer Ankara 26 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #1 kızlar ben ankaradayım ve sevgilimle hafta sonu kaçamak yapmak istiyorum piknik gezi bunun gibi güzel vakit geçirebiliceğmiz ankara içinde yada ankaraya yakın yerler bilirsiniz siz herşeyi olduğu gibi bunuda size danışayım dedim
kızlar ben ankaradayım ve sevgilimle hafta sonu kaçamak yapmak istiyorum piknik gezi bunun gibi güzel vakit geçirebiliceğmiz ankara içinde yada ankaraya yakın yerler bilirsiniz siz herşeyi olduğu gibi bunuda size danışayım dedim
C cecenn Sabırla bekle... Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2011 Mesajlar 12.893 Emoji Skoru 10.930 Puanlar 498 26 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #2 Piknik için Ankara'da Kızılcahamam,Beypazarı olabilir :)
ladyrosy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2011 Mesajlar 791 Emoji Skoru 54 Puanlar 123 Yer Ankara 26 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #3 cnm haklısın beypazarına gitmiştik yine festival olmasını bekliyoruz kızılcamamıda düşünüyorum bakalım kısmetse...:)
cnm haklısın beypazarına gitmiştik yine festival olmasını bekliyoruz kızılcamamıda düşünüyorum bakalım kısmetse...:)
C cecenn Sabırla bekle... Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2011 Mesajlar 12.893 Emoji Skoru 10.930 Puanlar 498 26 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #4 BAşka biyer aklıma gelmedi :) Ama vardır illaki biraz daha araştırırsın olmadı Kızılcahamam süper biyer zaten iyi eğlenceler:)
BAşka biyer aklıma gelmedi :) Ama vardır illaki biraz daha araştırırsın olmadı Kızılcahamam süper biyer zaten iyi eğlenceler:)
ladyrosy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2011 Mesajlar 791 Emoji Skoru 54 Puanlar 123 Yer Ankara 26 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #5 saol cnm cvbın için bakalım başka nereler varmış...
ladyrosy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2011 Mesajlar 791 Emoji Skoru 54 Puanlar 123 Yer Ankara 26 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #6 kızlar eminim birsürü yer vardır siz bilirsiniz kimse cevap vermiycekmi