Pikeler

echndyspluslara.jpg

echndysenergyfu.jpg

eaksevpikroses.jpg

sondan 2. çok şık duruyor zemuszemus
çiçek desenlerden ziyade düz ve geometrik desenleri beğeniorum ben..

ben de cicekli sevmiyorum sarevin mavili modeli en hosu bence iclerinde..Bunu da bugun gordum ama estilo die bi marka cesaret edip alamadim..
fm5gsn.jpg
255jj8j.jpg
2imdtg.jpg

Hobby Home Collection' ın bu yeşilli takımı var bende renkler süper.

Eklentiler

• $RANFORCE_en_ucuz_hobby_nevresim_tak__m___xmlseries_ranforce___anemon_ye__il__100.jpg
    $RANFORCE_en_ucuz_hobby_nevresim_tak__m___xmlseries_ranforce___anemon_ye__il__100.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 71
ben de cicekli sevmiyorum sarevin mavili modeli en hosu bence iclerinde..Bunu da bugun gordum ama estilo die bi marka cesaret edip alamadim..
fm5gsn.jpg
255jj8j.jpg
2imdtg.jpg

ben de pike alıcagım da modeller hoşuma gitti dedigin markayı nerden bulabilirim tskler

:hulya:Taç fabrika satış maazasında pike takımları 50,00 tl arkadaşlar yolunuz düşerse kaçırmayın derim.

Son düzenleme:
:hulya:Taç fabrika satış maazasında pike takımları 50,00 tl arkadaşlar yolunuz düşerse kaçırmayın derim.

tac fabrıka satıs magazası nerede kıı benım pıke takımına ıhtıyacım var daha hıc almadımm -tatlicadiarzu-

evet çok güzel pikeler çıkıyor her geçen gün hevesleniyo insan benim pikemi eklemek istedim ama 100msj olmadığı için yükleyemedim kızlar daha sonra artık.

Back