Gebeliğe Hazırlık Pik Olmuş mu Olmak Üzere mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zuzucuum

Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
1.993
En iyi cevaplar
1
1.861
133
Kızlar merhaba ilk eklediğim görsel geçen ay yaptığım ovulasyonlar ikinci ise bu ay sonuncuyu yeni yaptım sizce olmuş mu yoksa daha koyulaşır mı birkaç saat sonra tekrarlayayım mı?

Eklentiler

• 083EC8B3-5B90-4A5F-B93E-16E0424E61CA.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 3D464194-9723-4E45-9C6C-5F00933ABF25.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar merhaba ilk eklediğim görsel geçen ay yaptığım ovulasyonlar ikinci ise bu ay sonuncuyu yeni yaptım sizce olmuş mu yoksa daha koyulaşır mı birkaç saat sonra tekrarlayayım mı?
Bence hergün aynı saatte yapın siz farklı saatlerde yapmışsınız bide gün içinde 1 sen fazla yapmayın hergün aynı saatte yapın yumurtlamada yakın 1 2 güne pik olur

Bide 4: 50 de yapmışsınız şu saatlerde yapın ya 12 4 arası yada akşam 8 10 arası ama aynı saatte olsun

Daha koyulaşıcaktır. Benim dün ikisi de aynı renkti pik oldu sandım pikti gerçi, ama bugün sabah T daha da koyulaştı. Yarın sizin de tam pik olucaktır. Tabi imkanınız varsa siz yine bugünü de değerlendirin.

Bence hergün aynı saatte yapın siz farklı saatlerde yapmışsınız bide gün içinde 1 sen fazla yapmayın hergün aynı saatte yapın yumurtlamada yakın 1 2 güne pik olur
Maalesef çalışıyorum işyerinde yapmam mümkün değil iş çıkışı direk kayınvalideme gidiyorum Yemeğe Orda da yapmam mümkün olmuyor anca eve gelince fırsat buluyorum Gün içinde iki defa yapma sebebim sıvı tüketimi fazla olduğu için ilk testimin karışık çıkması

Hep aynı saatte mi yapıyorsunuz Bugünü ve yarını da değerlendiririm büyük ihtimalle inşallah bu ay tutar

İnanır mısın benimde böyle çıktı bugün sanırım yarın tam pik görürüz gibime geliyor canım

Hep aynı saatte mi yapıyorsunuz Bugünü ve yarını da değerlendiririm büyük ihtimalle inşallah bu ay tutar
Hep aynı olmuyor tabi. Sabah 10-11 gibi yapıyorum. Akşam 17-18 arası. İşten ne zaman fırsat bulursam. Bazen sıvı içmiş oluyorum yanlışlıkla. Ama pike kadar her gün sabah akşam yapmıyorum ben. Bakıyorum gelişme var koyulmada pike birkaç gün kala sabah akşam yapıyorum. Şu an da çatlamayı görmek için test yapmam lazım ama unutup sıvı içtim akşam 10’a kadar yaparım

Bende aynı çalıştığım için zar zor vaktim oluyor Bende normalde 1 defa yaparım günde ama bu ay malum kış ayı sürekli çay içtiğim için sıvıyı 2 saat öncesinde bi türlü kesemiyorum o yüzden karman çorman çıktığı günler mecbur 2 defa yaptım

İnanır mısın benimde böyle çıktı bugün sanırım yarın tam pik görürüz gibime geliyor canım
İnşallah öyle olur aman pik görcez derken silikleşme görmeyelim de ben Bugünü de değerlendireceğim

Ben 23. Günde anca oldum. Geçen ay da 25. Günde olmuştum. Anladımki benim pcos olmamdan ötürü böyle geç oluyor. O yüzden yaklaşınca bir de su gibi akıntı 4-5 gün önce gelince günde ikiye çıkarttım. İKimizin de aynı gün pik olmuş. İnşallah tutar

İş yerindeyken falan tuvalette yapın veya kayınvalidenizdeyken ama aynı saat olsun ki doğru sonuç alasınız

İş yerindeyken falan tuvalette yapın veya kayınvalidenizdeyken ama aynı saat olsun ki doğru sonuç alasınız
Kayınvalidem zaten sorup duruyor çocuk yok mu çocuk yok mu diye daha düşünmüyorum diyorum söylersem strese girerim bekleyiş içine girdikleri için bide hep kaba yapıp testi yaptığım için biliyorsunuz direk üstüne yapmak yanlış sonuç verebiliyor işyeri ve başk evde yapmam mümkün olmuyor

Amin inşallah bu ay hastaneye gitmek istiyordum bende geçen sene gebelik taraması yaptırdım bişey çıkmadı ama eşim bi ay daha deneyelim dedi

Amin inşallah bu ay hastaneye gitmek istiyordum bende geçen sene gebelik taraması yaptırdım bişey çıkmadı ama eşim bi ay daha deneyelim dedi
Umarım gerek kalmaz da mutlu haberi alırsın. Bn de bu ay olmazsa eşimi sperm testi için biraz baskılarım. Doktora tekrar yumurta kalitesi için giderim. Erkekler malesef olur nolcak kafasında. Ama bizim için öyle değil. İstemediğim 1 seneye yanıyorum şu an. Keşke daha önce isteseymişim

İnşallah öyle olur aman pik görcez derken silikleşme görmeyelim de ben Bugünü de değerlendireceğim

sabah spermi kaliteli oluyor diye gündüz değerlendirdim eşim evdeyken ben canım koyu görür görmez ben değerlendirmeye başladım açıkcası dünden beri silikleşinceye kadar her gün devam edicem bu ay da böyle olsun bakalım pek umudum yok ama yine de Rabbim bilir

siz kaç aydır deniyorsunuz canım

siz kaç aydır deniyorsunuz canım

canım 10 aya yaklaştık ama bir kaç ay çok düzenimiz olmadı. Yazın ev taşındım tatile gittim felan 1 ay eşimle ayrı kaldım. 1 ay korona olduk eşimle öyle geçti. Geçen aydan beri sıkı çalışmadayız ama ama bende pko varmış bu ay öğrendim doktora gittim polikistik over dedi. O yüzden çok da bir umudum yok açıkcası kistler yok olmadan.

Daha olmamış, t cden koyu olması lazım bence 2gün sonra çatlama gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…