• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pik Olmuş mu Olmak Üzere mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bamada oyle geldi buguny degerlendrdim ama bakalm. C life kullnadim bu ay onun etkisi cok oldu yumurtlamami daha net gorebiliyorum
Normalde yakalayamıyor muydunuz yumurtlamayı bir rahatsızlığınız mı var acaba

Normalde yakalayamıyor muydunuz yumurtlamayı bir rahatsızlığınız mı var acaba
Tam yakalayamiyorum genelde bende cift cizgi cikiyo bazen silik bazen orta derecede anlahamiyorum c lifeyi cok onerdiler deniyim dedi herhngi bi rahatszlgm yok

Tam yakalayamiyorum genelde bende cift cizgi cikiyo bazen silik bazen orta derecede anlahamiyorum c lifeyi cok onerdiler deniyim dedi herhngi bi rahatszlgm yok
Bende gördüm C life instagrmda benim yumurtlama da problem yok yakalayabiliyorum ama tutmuyor niyeyse erken daha galiba 2 ay oldu deniyoruz 🤷🏻‍♀️ İnşallah bu ay diyeyim ☺️

Bende gördüm C life instagrmda benim yumurtlama da problem yok yakalayabiliyorum ama tutmuyor niyeyse erken daha galiba 2 ay oldu deniyoruz 🤷🏻‍♀️ İnşallah bu ay diyeyim ☺️
Benm 9ay oldu😀sizinki bana daha cook erken geldi kismet gec olsunda guc okmasin diyelim. Yada bazen ben yumurtkadgmn farkinda degilim anlayamiyorum karisik

Benimkinede bakarmisnz

yarın ya da obur gun daha kotu olacak sankı T cızgısı :KK33:
Kızlar merhaba ilk eklediğim görsel geçen ay yaptığım ovulasyonlar ikinci ise bu ay sonuncuyu yeni yaptım sizce olmuş mu yoksa daha koyulaşır mı birkaç saat sonra tekrarlayayım mı?

1-2 güne kadar daha da koyu olur gibi duruyor :KK68:

Kızlar bu da bugünün testi anladığım kadarıyla pik yapmışım dimi 😊

Eklentiler

• 9EEDD70A-2191-4B8E-ADE8-B8140F00FBB2.webp
    9EEDD70A-2191-4B8E-ADE8-B8140F00FBB2.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 17
Back
X