- 22 Kasım 2023
- 922
- 415
- 29
- Konu Sahibi Reed Flowers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay regli olursam yumurta takibine başlayacağız kuzum doktorum öyle söyledi o yüzden test kullanmam daha sanırım ama ikisi arasındaki farkı da görmek isterimSanırım pik ya. Bence eğer bu ay olmazsa ( ki inşallah gebe kalırsın) birdaha ki ay certain diye bir marka var onu kullan o baya belli ediyor hatta innotiva ile arasında farkı resim olarak atacağım sana
Atar mısın merak ettim laboquick aldım bitmeye yakın innovita aldım laboquick çok silikti her gün çünkü…Sanırım pik ya. Bence eğer bu ay olmazsa ( ki inşallah gebe kalırsın) birdaha ki ay certain diye bir marka var onu kullan o baya belli ediyor hatta innotiva ile arasında farkı resim olarak atacağım sana
Canım bence pik değerlendir iki günüYarın tam pik olur gibi sizce ?
aşkım bu pikse benimde böyleydi dün. Bugün daha silik. Galiba çatladıYarın tam pik olur gibi sizce ?
Değerlendirdim kuzum sabahCanım bence pik değerlendir iki günü
Kuzu benim geçen ay kimyasalım bu ayda hsg çekilmiştim 4 ekimde yumurta akı gibi akıntım oldu bugünde koyu gördüm ovulasyonda ve hep 11. Ve 12. Günler pik görürdüm bugün mesela 13.günüm ve hala pik değilaşkım bu pikse benimde böyleydi dün. Bugün daha silik. Galiba çatladı
Atar mısın merak ettim laboquick aldım bitmeye yakın innovita aldım laboquick çok silikti her gün çünkü…
Bence bu pik emin msn pik olmadğınaKuzu benim geçen ay kimyasalım bu ayda hsg çekilmiştim 4 ekimde yumurta akı gibi akıntım oldu bugünde koyu gördüm ovulasyonda ve hep 11. Ve 12. Günler pik görürdüm bugün mesela 13.günüm ve hala pik değil
%83 gösteriyor o yüzden pek emin olamadım ama yarını da bekliyorum bakalim çatlama mi olcak yoksa daha koyu muBence bu pik emin msn pik olmadğına
inşallah çatlama olur. Ben de bu ay emin olamadım çatladığından çünkü dün böyleydi, bugün daha silik. İnşallah çatlamıştır ya%83 gösteriyor o yüzden pek emin olamadım ama yarını da bekliyorum bakalim çatlama mi olcak yoksa daha koyu mu
Sen yine de teste devam ediyorsun dimi ?inşallah çatlama olur. Ben de bu ay emin olamadım çatladığından çünkü dün böyleydi, bugün daha silik. İnşallah çatlamıştır ya
Pik gibi ama sen yarında testi tekrarla belki bi tık daha koyulasabilirYarın tam pik olur gibi sizce ?
Bu 14 mayıs yazan bildiğiniz pik T çizgisi hatta c çizgisinden daha koyu baya baya pik
Tamam çok teşekkür ederim tekrarladiğim zaman buraya da atarımPik gibi ama sen yarında testi tekrarla belki bi tık daha koyulasabilir
Evet certain çok net gösteriyorBu 14 mayıs yazan bildiğiniz pik T çizgisi hatta c çizgisinden daha koyu baya baya pik
Tabii kiSen yine de teste devam ediyorsun dimi ?
Sende durumlar nasilTabii ki
Çok belirgin çıkmış ben hiç böyle görmedim, değerlendirebildiğin kadar değerlendir bence günleri