- Konu Sahibi Reed Flowers
Ya işte dün pik gördüğü gündü. O gün ve öncesi sızlama şeklnde sağ kasığıma ağrı giriyordu. İlk denemem olacak bu arada böyle ovulasyon testi takibiyle. İnşallah olur.Sende durumlar nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya işte dün pik gördüğü gündü. O gün ve öncesi sızlama şeklnde sağ kasığıma ağrı giriyordu. İlk denemem olacak bu arada böyle ovulasyon testi takibiyle. İnşallah olur.Sende durumlar nasil
İnşallah kuzu takma kafana çok fazla emin ol öyle daha kolay oluyor ben 11. Ayda dedim ki aman olmuyorsa olmuyor 3 ay veriyorum kendime olmazsa doktora giderim tedavımi olurum dedim 12 ayda kimyasal olduYa işte dün pik gördüğü gündü. O gün ve öncesi sızlama şeklnde sağ kasığıma ağrı giriyordu. İlk denemem olacak bu arada böyle ovulasyon testi takibiyle. İnşallah olur.
Karşılaştırdığınız hangi uygulama acabaYarın tam pik olur gibi sizce ?
Premom var bide Femometer diye bir uygulama canım Femometer de akıntı resimini falan da kayıt edebiliyorum premomda gebelik testini de çekip atıyosun yorumluyo ama iki uygulama da farklı yorumluyo mesela Premom da %84 de Femometer de %96 çıkmıştıKarşılaştırdığınız hangi uygulama acaba
Anladım canım bende bakayım bi karşılaştırmak istiyorum. Daha tam pik olmadı benim ki . Pik olmadan düştü LHPremom var bide Femometer diye bir uygulama canım Femometer de akıntı resimini falan da kayıt edebiliyorum premomda gebelik testini de çekip atıyosun yorumluyo ama iki uygulama da farklı yorumluyo mesela Premom da %84 de Femometer de %96 çıkmıştı
İlk zamanlar banada aynısı oldu biranda yükseldi amaAnladım canım bende bakayım bi karşılaştırmak istiyorum. Daha tam pik olmadı benim ki . Pik olmadan düştü LHEki Görüntüle 3487474
Demek ki yükselmeyi beklemeliyimİlk zamanlar banada aynısı oldu biranda yükseldi ama
Evet evet devam et yükselmezse en azından koyu olanları değerlendirmiş olursunDemek ki yükselmeyi beklemeliyim
Bu ay gerçekten anlamadım birşey sanırım hsg bozdu düzeni 1 ekimde çekilmiştimDemek ki yükselmeyi beklemeliyim
Aslında siz 0.83 bile olsa yakalamışsınız benim 0.69 a kadar çıktı en çok. Bu uygulama güzelmiş ama piki daha rahat anlıyorsunBu ay gerçekten anlamadım birşey sanırım hsg bozdu düzeni 1 ekimde çekilmiştim
Evet iyi ki önermişler de indirmişim valla ben 2 3 gün daha yapıcam çok nadir ama belki 2. Yumurtlamaya denk gelirimAslında siz 0.83 bile olsa yakalamışsınız benim 0.69 a kadar çıktı en çok. Bu uygulama güzelmiş ama piki daha rahat anlıyorsun
Aynen benim bugün ki test gece kaldı iş yerine getirmeyi unutmuşum 11 ne kadar yap diyor uygulama bir takip edeceğimEvet iyi ki önermişler de indirmişim valla ben 2 3 gün daha yapıcam çok nadir ama belki 2. Yumurtlamaya denk gelirim
Yapabilecek misin 11 e kadarAynen benim bugün ki test gece kaldı iş yerine getirmeyi unutmuşum 11 ne kadar yap diyor uygulama bir takip edeceğim
Elim de var o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorumYapabilecek misin 11 e kadar
Yaptin mi canımElim de var o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Yaptin mi canım
Bende bugün 12 de yaptım sanki hafif bi dalgalanma var gibi bende devam edeceğim 3 4 günEki Görüntüle 3487972 Evet ama git gide silikleşti ayın 11 I ne kadar devam edeceğim bunu saat 21.30 da yaptım