- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
merhaba kizlar ovulasyon testinde pik gormeden hamile kalan var mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bugun yaptim cok siliktiPik yaklaşıyor bence 17 18 civarı pik olacak gibi
16 diğer günlere göre daha belirgin duruyor o yüzden dedim koyuluk artabilir diye bugün kaçıncı guncanim bugun yaptim cok silikti
bugun 17 kuzum silik cikti o da bir silik bir koyu neden boyle oluyor ki16 diğer günlere göre daha belirgin duruyor o yüzden dedim koyuluk artabilir diye bugün kaçıncı gun
Canım sen devam et elbet koyulasacak obugun 17 kuzum silik cikti o da bir silik bir koyu neden boyle oluyor ki
bir daha ki ay incir deneyim canim en iyisiYumurta kaliteni arttıracak şeyler kullansan canım. Çok güzel kürler var incirle yada c life diye bi macun var kullanmanı öneririrm.
cok sagol canim yorumun icin ilk defa bu takibi yapiyorum aynen bir daha o tip testlerden alicamYapmaya devam etmelisin gec yumurtlama olabilir adetten hemen once yumurtlama olabilir yapmaya takio et ve sana tavsiyem kaset test yerine cubuklari kullan onlar daha net gosteriyo bu kaset testleri hic tavsiye etmem
insallah kuzumCanım sen devam et elbet koyulasacak o
Canim bence hayit tohumu çayı iç.hem dogurganliğı arttırıyor hem hormonlari düzenliyor hemde yumurtayı kaliteli bir sekilde buyütüyor.bir daha ki ay incir deneyim canim en iyisi
pik olmus mu sizce hep boyle cikiyor adete 10 gun kaldiCanım sen devam et elbet koyulasacak o
Siz değerlendirin bugünleri silinene kadar bakalım koyulasacak mı silinecek mipik olmus mu sizce hep boyle cikiyor adete 10 gun kaldi Eki Görüntüle 2576921
Canım merhaba, benim de bu sekılde pik göremeden sikikleşiyor. Hangi ayda hamile kaldın? Testle Takip ile mi kaldın?merhaba kizlar ovulasyon testinde pik gormeden hamile kalan var mi acabaEki Görüntüle 2576510
canim simdi gordum mesaji adete 9 gun kala cok koyu cizgi girmustum oyle hamile kaldimCanım merhaba, benim de bu sekılde pik göremeden sikikleşiyor. Hangi ayda hamile kaldın? Testle Takip ile mi kaldın?
Merhaba bende adetimin 10. Günü Yani 3 gün önce ovulasyon testI yapmaya başladım 4. Hariç hep iki çizgi çıktı normal mi böyle olmasıcanim simdi gordum mesaji adete 9 gun kala cok koyu cizgi girmustum oyle hamile kaldim
hep cift cizgi cikiyor canim ikisi ayni koyulukta olunca yumurtlamis oluyosunMerhaba bende adetimin 10. Günü Yani 3 gün önce ovulasyon testI yapmaya başladım 4. Hariç hep iki çizgi çıktı normal mi böyle olması
Yani benim yumurtlamam olmuş muhep cift cizgi cikiyor canim ikisi ayni koyulukta olunca yumurtlamis oluyosun