• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pik gormeden hamile kalanlar

papatya7203

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.222
1.077
53
32
merhaba kizlar ovulasyon testinde pik gormeden hamile kalan var mi acaba
20200113_092026.jpg

Yumurta kaliteni arttıracak şeyler kullansan canım. Çok güzel kürler var incirle yada c life diye bi macun var kullanmanı öneririrm.

Yapmaya devam etmelisin gec yumurtlama olabilir adetten hemen once yumurtlama olabilir yapmaya takio et ve sana tavsiyem kaset test yerine cubuklari kullan onlar daha net gosteriyo bu kaset testleri hic tavsiye etmem

Yapmaya devam etmelisin gec yumurtlama olabilir adetten hemen once yumurtlama olabilir yapmaya takio et ve sana tavsiyem kaset test yerine cubuklari kullan onlar daha net gosteriyo bu kaset testleri hic tavsiye etmem
cok sagol canim yorumun icin ilk defa bu takibi yapiyorum aynen bir daha o tip testlerden alicam

bir daha ki ay incir deneyim canim en iyisi
Canim bence hayit tohumu çayı iç.hem dogurganliğı arttırıyor hem hormonlari düzenliyor hemde yumurtayı kaliteli bir sekilde buyütüyor.
Birde bilgi vermek isterim ki prolaktin hormonu yuksek olan arkadaşlar sakın incir kürü yapmayın.Incir prolaktini yükseltir.

canim simdi gordum mesaji adete 9 gun kala cok koyu cizgi girmustum oyle hamile kaldim
Merhaba bende adetimin 10. Günü Yani 3 gün önce ovulasyon testI yapmaya başladım 4. Hariç hep iki çizgi çıktı normal mi böyle olması

Eklentiler

• 40318D50-B603-45D3-8FA9-24DEE83C3EE9.jpeg
    40318D50-B603-45D3-8FA9-24DEE83C3EE9.jpeg
    103,4 KB · Görüntüleme: 171
Back