Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi iki güne pik olucakgibiHerkese merhaba her gün aynı sonucu görmekten gerçekten çok sıkıldım. Benim gibi olup sonra pik gören var mı kendi testlerinizi paylaşır mısınız herkeste soluk sonra ani koyulanma goruyorum benim hep böyle gidiyor. Pik görebileceğime inancım kalmadı. Eki Görüntüle 3485209
Bilmiyorum hep aynı tonda geliyor banaBi iki güne pik olucakgibi
Yaa.. bende sanırım göremeyeceğim hep aynı gidiyor.7 ay hiç pik görmedim. femara kullandığımda ilk kez pozitif gördüm doktorum yumurta tam büyümeden çatlıyor olabilir demisti
Ovulasyon testi kullanmıs mıydınız bu tonlarda mıydı? Bende acıkta olmuyor hep aynı gidiyor anlamıyorum7 ay hiç pik görmedim. femara kullandığımda ilk kez pozitif gördüm doktorum yumurta tam büyümeden çatlıyor olabilir demisti
böyleydi benim sürekli. koyulaşıyordu ama pik olmuyordu ama dediğim gibi benim 7 ay hep bu sekildeydi hiç pik olmadıOvulasyon testi kullanmıs mıydınız bu tonlarda mıydı? Bende acıkta olmuyor hep aynı gidiyor anlamıyorum
Tonu biraz değişiyormuş 4. Pike yakın geldi bana. Anladım bende de hep aynı gidiyor. Baslayalıda oldu yani, gerci 40. Gunde bile goren oluyormus ama bende hep aynı gidince bi umutsuzluga kapıldım göremeyeceğim diye hayırlısı artık. Teşekkür ederim sonuclarınızı attığınız ve ilginiz içinböyleydi benim sürekli. koyulaşıyordu ama pik olmuyordu ama dediğim gibi benim 7 ay hep bu sekildeydi hiç pik olmadı
İlk deneyimlemem, pcolarda pik görende oluyormus bilemiyorumPko varsa bu testler çalışmıyor. Dızenli iliski varsa hiç gerek yok bu testlere.
Ben genel burda karşılaştığınca yorum yapıyorum. Tabi ki vardır. Ama boşa stres çoğunlukla bu testler.İlk deneyimlemem, pcolarda pik görende oluyormus bilemiyorum
Yani olmayınca bir miktar streslendiriyor, ben stresten ziyade biraz umutsuzluk hissetmeye basladım. Nasip tabiBen genel burda karşılaştığınca yorum yapıyorum. Tabi ki vardır. Ama boşa stres çoğunlukla bu testler.
Pik mi sizceEki Görüntüle 3485889
Biraz pike dogru gidiyor sanki? Ne dersiniz
7 ay hiç pik görmedim. femara kullandığımda ilk kez pozitif gördüm doktorum yumurta tam büyümeden çatlıyor olabilir demisti