Bebek İkinci El Pijama takımı arıyorum

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
Arkadaşlar doğum sonrası için bi kaç parça aldım kendime ama ilk günlerde çok lazım olacağından bi kaçda bulabilirsem burdan almak istiyorum elinde pijama takımı olan var mı ? Olanlar resim ve fiyatlarını gönderebilirseniz sevinirim.. Lohusa takımı pijama takımı yada o tarz ürünler arıyorum ..

ilki hm marka, hamileliğimin son zamanlarında kullanmaya basladım, dogumdan bi müddet sonraya kadar kullandım. fiyatı 15 tl

ikinci elbiseyi hastanede kullandım ve bir müddet de evde kullandım. cok cici bir model. 30 tl

ikisini de alırsanız emzirme sütyeni hediyem olur, nerdeyse hic kullanmadım

yakın oturuyorduk yanlıs hatırlamıyorsam elden de verebilirim

kolu kısa istemiyorum malesef. Elbise tarzı olan bana kısa olur diğeride kargo ile dışardakilerle aynı fiyata gelir zaten malesef cnm

benim koydugum pijma uzun kollu. fiyatına 15 tl demistim, kargoyla bile piyasa degerinin ücte birine geliyor, geceligi de yarı fiyatına koydum daha az kullandıgım için, bir tane de emzirme sutyeni hediye edicem ki onu da nerdeyse hic kullanmadım. begenmediyseniz ayrı da begendiyseniz fiyatlar piyasadakinin cok cok cok altında oluyor, tabi karar sizin..

mutlu dogumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…