- 11 Aralık 2018
- 39.557
- 245.084
- Konu Sahibi KudrAlobar
Uyudu mu herkeş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ben dışında uyumuş bebiş.Uyudu mu herkeş?
Sen ben dışında uyumuş bebiş.
Koltuk minderiyle aşk yaşamak mı cınım binci boşan İygeceleee hadi ben de uyuyam o zaman. Benim koala koltuk minderleriyle aşk yaşıyor şu an onu da kaldırıp götüreyim.
Geldim ne vardi?Picama dediğin komik olur zaten.
Gelmez o uzun bi süre. Yağrın zabaanan belki.
Geldim ne vardi?
Picamasizdim ben seksili uyudum sayilir mi?
Ahahsh boyle maceraya can kurban. Bana bunlarla gelsinler.Wuhuuuu, maceracımız geldi.
Günaydınn :)) pijamalarımı çıkardım normal sivilim şuanda, olur heralde
regl sancısı,polar pijama,müge anlı ile içiçe düzenimden merhabalarGiriş için pijama şartımız var, nüffen picamalarınızı giyip tekrar deneyiniz.
regl sancısı,polar pijama,müge anlı ile içiçe düzenimden merhabalar
Teşekkür ederim,ayağımın üzerine 6 kiloluk kedimi yatırdımHoşgeldiiin... Sıcak su koy ayağının altına, bir de kahve yap. En iyi regl ağrısı kesici kahve bence.
Teşekkür ederim,ayağımın üzerine 6 kiloluk kedimi yatırdım
Aa hiç dikkat etmemişim ben ona.KudrAlobar filmdelisi avatarlariniz cok benziyor ya, bazen karistirip nicki kontrol etme ihtiyacı hissediyorum
Hayvanların da kişilik özelliklerinin olması ne tuhaf,benim oğlan yer içer,bırakılan yerde uyurHehe en güzel ağrı kesici o, vazgeçtim kahveden. Benim sıpaya yalvarıyorum karnım ağrıyınca gel azcık ısıt, mırla üstümde diye, ne mümkün. Zorla kucaklasam en fazla beş saniye.
Hayvanların da kişilik özelliklerinin olması ne tuhaf,benim oğlan yer içer,bırakılan yerde uyur
Akşam olsun hele otomatiğe bağlarım. Evden çıkarım birazdan bol puantiyeli polarlı pijama bakayım kendime :))Giriş için pijama şartımız var, nüffen picamalarınızı giyip tekrar deneyiniz.
Akşam olsun hele otomatiğe bağlarım. Evden çıkarım birazdan bol puantiyeli polarlı pijama bakayım kendime :))