Gurbet_gelini Guru Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 1.057 21 40 6 Şubat 2010 Konu Sahibi Gurbet_gelini #1 arkadaslar yardim edin lutfen kendime pijama diktim ama ortasi buzustu pijama nasil kesiliyor kalib demein cunku yok bende acaba ortasina yamalikmi yapsamsırnaşık şey
arkadaslar yardim edin lutfen kendime pijama diktim ama ortasi buzustu pijama nasil kesiliyor kalib demein cunku yok bende acaba ortasina yamalikmi yapsamsırnaşık şey
Kalliste Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2007 9.109 59 55 6 Şubat 2010 Konu Sahibi Gurbet_gelini #2 Gurbet_gelini .!.: arkadaslar yardim edin lutfen kendime pijama diktim ama ortasi buzustu pijama nasil kesiliyor kalib demein cunku yok bende acaba ortasina yamalikmi yapsamsırnaşık şey Genişletmek için tıkla... fotoğraf eklemezseniz yardımcı olamayız sanırım görmek gerek..
Gurbet_gelini .!.: arkadaslar yardim edin lutfen kendime pijama diktim ama ortasi buzustu pijama nasil kesiliyor kalib demein cunku yok bende acaba ortasina yamalikmi yapsamsırnaşık şey Genişletmek için tıkla... fotoğraf eklemezseniz yardımcı olamayız sanırım görmek gerek..