• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pihtili ,yoğun ,sancılı ve bitmeyen adet yaşayan oldu mu?

renksizhayat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
52
-64
1
Adetim hem gecikmeye hem de ağır geçmeye başladı. Bugün 7 . günüm. Normalde 6.gün bile leke olurdu. 7. güne kalmazdı. Şimdi ise ped kullanacak kadar yoğun ve pihtili. 12 güne çıktı adetim.
Doktor bir şey yok dedi. Nasıl olur ki. Sadece ilk gün sancı sorunum olurdu. Beşinci güne kadar kıvrandım.
Miyomum varmış ama sadece sancıyı açıklar dedi. Normal mi şimdi geri kalan belirtiler.
Bir de kanamam bugün adetkanı gibi değil de sanki bir yerim kesilmiş de gelmiş gibi. Hiç adet kanına benzemiyor

Adetim hem gecikmeye hem de ağır geçmeye başladı. Bugün 7 . günüm. Normalde 6.gün bile leke olurdu. 7. güne kalmazdı. Şimdi ise ped kullanacak kadar yoğun ve pihtili. 12 güne çıktı adetim.
Doktor bir şey yok dedi. Nasıl olur ki. Sadece ilk gün sancı sorunum olurdu. Beşinci güne kadar kıvrandım.
Miyomum varmış ama sadece sancıyı açıklar dedi. Normal mi şimdi geri kalan belirtiler.
Bir de kanamam bugün adetkanı gibi değil de sanki bir yerim kesilmiş de gelmiş gibi. Hiç adet kanına benzemiyor
Miyomun yeri önemli. Kanamaya sebep olabilir eğer rahime baskı yapıyorsa. Bitmiyorsa adetiniz doktora gidin adet kesici bir ilaç yazar

Sorununuzu 2 yıldır aralıklarla yasiyorum . Tabi ben 2 histeroskopi ( çift rahimliymişim, aradaki septum alindı, 1 kere de acik miyom ameliyati oldum. 7 cm olmuş. Bitmeyen bir kanamayı 24 saat evde durur diye bekledim. Düşen parçalar el kadardı. Çocuk beziyle hastaneye gittim. Miyomdan olmuş dediler. Alindi. Allah var , 1 sene çok rahattim. 6 7 gün sürüyordu ama az az geliyordu. 1 yılın sonunda yine bir gün adetin 5. Gününde el kadar parcalar düstü. Bir önceki ameliyatimda da metiler diye bir ilacla önce kanamayı kesmişlerdi. Dr bir seyin yok yumurtalikta cikolata kisti var ama yapmaz deyip, metiler yazıp yolladi. O zamandan beri bakiyorum ilk büyük pıhtı düştügü gibi metilerle apranax 275 mg iciyorum. Azaltiyor. Geçen ay yine sapıttı acile gittim. Damardan bir ilaç verdiler, o da alerji yaptı, çok sıkıntılıydi.

Biraz uzun yazdım ama neticede dediginiz kanamayı biliyorum, içimde öküz kesseler bu kadar kan akar diyor insan. Ilaçlar bende nispeten işe yarıyor. Ama bir doktora danışın. Ben de farkli farkli drlara gittim hepsi bir seyin yok, olur öyle diyor maalesef.

Back
X