- 2 Kasım 2022
- 23
- 13
- 18
- 30
- Konu Sahibi minikheyecan27
-
Çok geçmiş olsun çok üzüldümMerhaba geçmiş olsun durumunuz nasıl oldu bende üç gündür hastanedeyim 6 haftalık hamileyim daha kalp atışını duyamadım ama kese bı haftadan geriden geliyormuş ve aşağıda duruyor serum harici hicbirsey yapmıyorlar kendi ilaclarimi kulaniyorum bide betaya bakılıyor
Bende şimdi çıktım ultrasonda bebek oluşmaya başlamış çok şükür ama kesen çok aşağıda ve riskim halen devam ediyor çok şükür kanama yok kanama olmazsa kese kendiliğinden yukarıya çıkar ve sağlıklı bı gebelik olur dediÇok geçmiş olsun çok üzüldümkanama lekelenme yok şu an pazartesi gideceğim riskli gebelik uzmanını bekliyorum şu an inşallah sizinde bir an önce geçer. Ben ilk yattığımda da kalp atışı yoktu hatta iki gün yattıktan sonra orda taburcu olacağım gün duyduk kalp atışını bebek oluşmaya başlamış demişlerdi hiç öyle birşey demediler mi ?
Çok gerekli olmadıkça kalkmamaya çalışın inşallah birkaç güne kalp atışı da duyulur bebek oluşmaya başlamışsaBende şimdi çıktım ultrasonda bebek oluşmaya başlamış çok şükür ama kesen çok aşağıda ve riskim halen devam ediyor çok şükür kanama yok kanama olmazsa kese kendiliğinden yukarıya çıkar ve sağlıklı bı gebelik olur dedi
Aminn ecmain canım Allah razı olsunÇok gerekli olmadıkça kalkmamaya çalışın inşallah birkaç güne kalp atışı da duyulur bebek oluşmaya başlamışsasizin de mi tüp bebek ?
Allahım hayırlı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAminn ecmain canım Allah razı olsunevet benimkide tüp
Aminn ecmain canım Allah razı olsunevet benimkide tüp bebek
Merhaba bır yakınımın da boyle oldu 2 hafta falan olmus kanaması ona ragmen suan sorun yok devam edıyor gebelık o yönden korkmayın ınsallah bısey olmayacakMerhaba hanımlar,
Ben tüp bebekle 6+6 hamileyim bayramın 3. Günü adet kanından daha yoğun bir kanamayla hastaneye yattım 2 gece kanama durunca taburcu edildim ama öyle böyle kanama değildi bir paket ped bitirdim afedersiniz avucumun yarısı kadar pıhtılar düşürdüm. İstirahat edip evde dinlenince kahverengi ye dönmüştü ki dün gece yine aynı şikayetle tekrar hastaneye yattım. Bebek çok şükür iyi kalp atışı var ama hiç bir açıklama yapmıyorlar kanamayla alakalı pıhtılı olduğu için sadece düşük riski var deyip yatırıyorlar. Serum ve kendi tüp bebek ilaçlarıma devam ediyorlar bebekte iyi bu kanama neden oluyor yada başına gelipte sağlıklı doğum yapan oldu mu Allah izin verirse ilk çocuğum olacak çok korkuyorum her kanama da
İnşallah ilki 3 gün ikinci kanama 2 gün oldu durdu çok şükür ama inşallah benimde yakınınız gibi sorunsuz devam ederMerhaba bır yakınımın da boyle oldu 2 hafta falan olmus kanaması ona ragmen suan sorun yok devam edıyor gebelık o yönden korkmayın ınsallah bısey olmayacak
İnsallah siz yeterki moralinizi yüksek tutun güzel düşünün hiç stres olmayın miniğinizin size ihtıyacı var bu noktadaİnşallah ilki 3 gün ikinci kanama 2 gün oldu durdu çok şükür ama inşallah benimde yakınınız gibi sorunsuz devam eder
Çok teşekkür ederim çok güzel moral oldu banaİnsallah siz yeterki moralinizi yüksek tutun güzel düşünün hiç stres olmayın miniğinizin size ihtıyacı var bu noktada
Rica ederım cok mutlu oldum suan ben deÇok teşekkür ederim çok güzel moral oldu bana
2 defa kanama olunca doktor bir daha da kullanma dedi bana. Size kanamayla alakalı açıklama yaptılar mıBen de kullanıyordum. Şimdi ara verdik.
Benim beta değerim çok iyi ilerliyordu. Şaşırmıştım hatta bu kadar iyi gittiğine. Sizin düzenli arttı mı?Merhaba geçmiş olsun durumunuz nasıl oldu bende üç gündür hastanedeyim 6 haftalık hamileyim daha kalp atışını duyamadım ama kese bı haftadan geriden geliyormuş ve aşağıda duruyor serum harici hicbirsey yapmıyorlar kendi ilaclarimi kulaniyorum bide betaya bakılıyor
Kan sulandırıcı yapmıştır dedi. Kesin bir şey söylemedi. 3 gün ara ver sonra başlarsın dedi.2 defa kanama olunca doktor bir daha da kullanma dedi bana. Size kanamayla alakalı açıklama yaptılar mı
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKan sulandırıcı yapmıştır dedi. Kesin bir şey söylemedi. 3 gün ara ver sonra başlarsın dedi.
Evet benimde çok güzel ilerledi neden böyle oldu bende anlamadımBenim beta değerim çok iyi ilerliyordu. Şaşırmıştım hatta bu kadar iyi gittiğine. Sizin düzenli arttı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?