Son 1.5 yıl içinde 3 kez bebeğimi kaybettim;4.kez hamileyim.Sevinemedim bile kaybetme korkusuyla.Kanımda yüksek derecede pıhtılaşma meydana geliyormuş gebelikle birlikte.Çözüm hergün karnımdan kendime vurduğum clexan diye bir iğne ve bisürü hap;hiç erinmiyorum,yeter ki gitmesin bebeğim.Şimdi diyceksiniz ki çözüm varmış sorunun ne ozaman?Sorunum eğer bu ilaçlarla da gebeliğim devam etmezse başka yolu yokmuşsenağlama.Tek umudum benim gibi olup ta sağlıklı bebeği olan birilerinin de olduğunu duyabilmek.Hergün yüzlerce çocuğun yüzüne bakıyorum okulda ve bitanesinin de benim olmasını istiyorum...Hangisi daha zor bilemiyorum ki;hiç hamile kalamamak mı ,kolaylıkla hamile kalıp asla kucağına alamamak mı?
Son 1.5 yıl içinde 3 kez bebeğimi kaybettim;4.kez hamileyim.Sevinemedim bile kaybetme korkusuyla.Kanımda yüksek derecede pıhtılaşma meydana geliyormuş gebelikle birlikte.Çözüm hergün karnımdan kendime vurduğum clexan diye bir iğne ve bisürü hap;hiç erinmiyorum,yeter ki gitmesin bebeğim.Şimdi diyceksiniz ki çözüm varmış sorunun ne ozaman?Sorunum eğer bu ilaçlarla da gebeliğim devam etmezse başka yolu yokmuşsenağlama.Tek umudum benim gibi olup ta sağlıklı bebeği olan birilerinin de olduğunu duyabilmek.Hergün yüzlerce çocuğun yüzüne bakıyorum okulda ve bitanesinin de benim olmasını istiyorum...Hangisi daha zor bilemiyorum ki;hiç hamile kalamamak mı ,kolaylıkla hamile kalıp asla kucağına alamamak mı?
arkadaşlar günaydın ...hepinize gecmiş olsun bende 5. yi 1 ay önce yaşadım cok zor birsey allah kimseye yaşatmasın.clexane iğne için yapım yeri çin ve içinde sülf... şimdi hatırlayamadım maddesinden dolayı artık kullanılmayacakmış bilginiz olsun arastırın...iğnenin dışında hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ve düşüklerin sebebi için doktorlarınız ne dediler neden düşük oluyormuş?
bu yazdıklarını okuyunca kendimi çok kötü hissettim. 5 kere düşük yapmak çok zor olmalı. peki sen kullanmış mıydın bu iğneyi? ona rağmen mi düşüğün oldu?
yani genetik tahlillerin henüz yapılmadı mı? peki neden clexane kullandın? belki de başka bir tedaviye ihtiyacın vardır. inşallah tedavisi olan bir sorunun vardır. bende hem homozigot factor v leiden hem de protein s aktivite düşüklüğü var. hem de heterozigot mthlr. epey yüksek riskliyim. gerçekten çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?