pıhtılaşmada gebelik

asli tendurus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2021
2
1
32
merhaba 5 yıllık evliyiz ve pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim 3 ay önce 2,5 aydır ecoprin 100mg kullanıyorum. hap ile hamile kalanlar varmıdır? Ya da iğne kullandınız mı? kullanmam gerekir mi daha öncesinden 3 tüp bebek denememiz var başarısız sonuçlandı. tekrar tüp bebek denemek istemiyorum. süreç baya zor. iğne yada hap kullanarak kendiliğinden gebe kalan varmıdır.

Pıhtılaşma gebe kalmaya engel değil. Gebeliğin devam etmesine engel ilaç kullanılmazsa. Bende 2 gen homozigot hamile kalınca basladım iğne ve hapa. Öncesinde kullanmadım.

merhaba 5 yıllık evliyiz ve pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim 3 ay önce 2,5 aydır ecoprin 100mg kullanıyorum. hap ile hamile kalanlar varmıdır? Ya da iğne kullandınız mı? kullanmam gerekir mi daha öncesinden 3 tüp bebek denememiz var başarısız sonuçlandı. tekrar tüp bebek denemek istemiyorum. süreç baya zor. iğne yada hap kullanarak kendiliğinden gebe kalan varmıdır.
Pıhtılaşma ile gebeliğin ilgisi yok.Bende de var oskapar iğne kullandım gebeliğim başladıktan sonra.Sizde farklı bir problem var sanırım.Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah 🥰bn hergün öglen 12.30 da vurunuyorm.etkisi 12 saatt yazıyor bu biraz kafama takıldıda o yüzden size sordum
Doktorunuz tek doz dediyse o şekildedir.Ben akşam 11 de yapıyorum.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

X