Bana sadece FSH testi yapildi başka bi test yapilmadi. Bu yeterli mi tanı için onu da bilmiyorumfsh yukselmesinin nedeni rezervinin azalmasidir. bunu bir cebe atalim. rezervini azaltan fsh yuksekligi degil. fshin yukselerek yumurta uretiminin devamini saglamaya calisir. sen hayit rohumu icereke fsh sen dus yumurta uretme diyorsun.
tup bebek tedavisinde yumurta buyutmek icin fsh hirmonu enjekte ediyoruz kendinize dusun.
ot cop kullanma. hem de pihtilasma var.
ben de fsh yuksek amh dusuk pihtilasma var. tup bebekle bir kizim oldu
Aynen dediğin gibi her duyduğuma acaba diyorumBen bu hamile kalmayı kolaylaştıran ota çöpe inanmıyorum..seni anlıyorum her duyduğunu uygulamak istiyorsun ben de zamanında uygulamıştım ama İnan ki onlarla olmuyor.. iyi bir dr bul ve söyledikleri ilacın dışına çıkma..
Bunu bilmiyodum düşükte yapabilir yani TSK ederim yorum içinHayıt suyu hormon düzenleyici etki yapıyor (bir nevi doğum kontrol hapı gibi düşünebilirsiniz ama değil), ancak gebelikte kullanılması önerilmiyor. Yani siz hamile kalmaya çalışırken içerseniz oluşabilecek bir zigotun düşmesine neden olur. Ama ben pko iken kullandım ve 3 ay sonra doktora gittiğimde pko olduğuna inanamadı doktor. Hayıt suyunun etkisini bizzat yaşadım ancak farklı hastalık için
şöyle düşünürseniz 2 ay tedavi sonra hamilelik o zaman kullanabilirsiniz belki, ama hamile kalmak için uğraşırken kullanmamanız gerekiyor. Hormanları belirli bir seviyede tuttuğu için hamilelikte yükselmesi gereken hormonu düşük tutacağından bebek tutunamaz.Bunu bilmiyodum düşükte yapabilir yani TSK ederim yorum için
ultrason goruntusu esastir boyke durumlarda. fsh yuksekligi gebelige engel degilBana sadece FSH testi yapildi başka bi test yapilmadi. Bu yeterli mi tanı için onu da bilmiyorum
Tiroidiniz kaç cikmisti ilk hatirliyor musunuz ?Ben hayıt suyuyla ilk ay hamile kaldım.Ve adetlerim çok düzenli hala daha.Ama fazla içmemek lazım agrı yapıyor fazlası günde 3 5 yudum içtim yine de etkisini gördüm.Ama mutlaka doktora danış.Pıhtılaşma meselesi farklı birşey çünkü yan etki olabilir.Tiroit yüksekse ilaç verir önce bunları ayarlamalsın.Bak ben hem tiroit ilacı hem hayıt otu kullandım ama az birşey olmadı.Degerlerim normale döndü daha çok şuan.
5.75 çıkmıştı.Şuan 1.73Tiroidiniz kaç cikmisti ilk hatirliyor musunuz ?
5.75 çıkmıştı.Şuan 1.73[/QUO benimde 6.8 cikti ilaç mi veriyo? Nasil bi tedavi uygulanıyor?
Hayir canim kilo sorunum yok hic olmadi.bi kaç kilo alsam mesela çok kolay verebiliyorum. Peki bebegin varmi bu ilaçlar gebe kalmaya engel mi?İlaç veriyor onu ömür boyu kullanacaksın ku
llanmayı bırakınca kilo alıyorsun.Kilon var sanırım biraz da .Metabolizma hızlananla hemen kilo veriyorsun.1 yıldır kullanıyorum çok hızlı kilo verdim bende.15 kilo birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?