Pıhtılaşma ve Genetik Test

Çok teşekkür ederim inşallah. Bu kan pihtilasma testini kadın dogumcunun mu yönlendirmesi lazım haziran için bir randevum var ordan yaptirabilr miyim acaba.
Yazımı detaylıca okursanız belirttim tıbbi genetik bölümünden randevu almanız yeterli uzamn doktora geçmişinizi anlatırsanız gerekli testleri kendisi isteyecektir.

Sizin de kimyasalmiydi ve sonuclariniz nasıl çıktı gerçekten bir sıkıntı oldugu için mi düşük olmuş
Hayır benim kimyasal değildi ikisi de belli bir haftaya geldiğinde kaybettim maalesef. Evet kan pıhtılaşması çıktı bunun düşüklere sebep olabileceği söylendi. Şuan tekrar hamileyim iğne ve kan sulandırıcı ilaç ile devam ediyorum. Doğuma kadar bu şekilde devam edecek.

Hayır benim kimyasal değildi ikisi de belli bir haftaya geldiğinde kaybettim maalesef. Evet kan pıhtılaşması çıktı bunun düşüklere sebep olabileceği söylendi. Şuan tekrar hamileyim iğne ve kan sulandırıcı ilaç ile devam ediyorum. Doğuma kadar bu şekilde devam edecek.
Çok sevindim sizin adınıza inşalalh sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız tesekkurler tekrar verdiğiniz bilgiler için

Çok sevindim sizin adınıza inşalalh sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız tesekkurler tekrar verdiğiniz bilgiler için
Çok teşekkür ederim amin inşallah sizde zaman kaybetmeden randevunuzu alın sonuçlarda çok geç çıkıyor zaten biz istanbul da pıhtılaşma sonucunu 6 ay sonra aldık maalesef :KK43:

Çok teşekkür ederim amin inşallah sizde zaman kaybetmeden randevunuzu alın sonuçlarda çok geç çıkıyor zaten biz istanbul da pıhtılaşma sonucunu 6 ay sonra aldık maalesef :KK43:
Ooo baya geç çıkıyormuş gerçekten.bende biran önce yaptıracağım inşallah gittiğim doktor önermedi gerek yok dedi altında bir sebep olabilirmi dedim ama hayır kimyasal gebelik olabilir birçok bayan yaşıyor dedi.yinede içim rahat etmiyor biran önce yaptıracağım dilerim sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza🤲

X