- 29 Ocak 2020
- 1.975
- 2.980
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabala bende tüp bebek için yaptırdım dediğin gibi özeller çok pahalı benim ve eşim için ayrı ayrıdi 750 TL istediler eğitim araştırma Hastanesi'nde tıbbı genetik bölümünden kan verdik eşimlw 1 Mart'ta 2 buçuk ay sonra gelin dedi bu ayın 25 ine randevu aldım bakalım ne çıkacak sonuçmerhabalar bu testleri devlette yaptırmak istiyorum ozelde 1500 2000 arası bir fiyat çıkarıyor yaptıran var mı? Nasil bir yol izlediniz ilk hangi bölüme gitmem lazım acaba yardımcı olursanız sevinirim.
( 5 haftalık düşük - 6+4 hafta kalp atısı durması iki kaybım var)
Direk tibbi genetik randevusu mu aldiniz acaba eski konularda bazilari dahiliye yonlendiriyor filan demis bosuna gitmek istemiyorum bir dahaMerhabala bende tüp bebek için yaptırdım dediğin gibi özeller çok pahalı benim ve eşim için ayrı ayrıdi 750 TL istediler eğitim araştırma Hastanesi'nde tıbbı genetik bölümünden kan verdik eşimlw 1 Mart'ta 2 buçuk ay sonra gelin dedi bu ayın 25 ine randevu aldım bakalım ne çıkacak sonuç
Şansıma randevusuz olmama rağmen baktılar yo sonuç için de direk mhts den randevu aldım MHRS üzerinden tıbbı genetik bölümğ aratın hanhş hastane de varsa çıkar randevuDirek tibbi genetik randevusu mu aldiniz acaba eski konularda bazilari dahiliye yonlendiriyor filan demis bosuna gitmek istemiyorum bir daha
aldım esimede ayrica almam gerekir mi yoksa benimle gelse bakiyorlarmi fazla soru sordum ama kusura bakmayinŞansıma randevusuz olmama rağmen baktılar yo sonuç için de direk mhts den randevu aldım MHRS üzerinden tıbbı genetik bölümğ aratın hanhş hastane de varsa çıkar randevu
Oyle yapacagim cok pahali gercektenMerhaba araştırma hastalerinde yaptira bilirsiniz genetik laboratuvara giderseniz onlar yönlendir sizi özelde boşuna para vermeyin
Bilmem ki valla ben sonuç alma için ikimize de her ihtimale karşı aldım varsa randevu sen al yine de yoksa dersin hocam randevu bulamadım eşimede yapılması gerekiyor onada yapar mısınız tüp bebek sürecindeyşz falan, zaten tüp Bebek diyince çoğu kişi dayanamıyoraldım esimede ayrica almam gerekir mi yoksa benimle gelse bakiyorlarmi fazla soru sordum ama kusura bakmayin
Ahaha zaten bu gidisle olacagı o pko var zaten zor oluyor senede 1 oda kayip ekime kadar olmazsa tup bebek icin baslayacagiz maddi manevi yorucu surece girecegiz malesefBilmem ki valla ben sonuç alma için ikimize de her ihtimale karşı aldım varsa randevu sen al yine de yoksa dersin hocam randevu bulamadım eşimede yapılması gerekiyor onada yapar mısınız tüp bebek sürecindeyşz falan, zaten tüp Bebek diyince çoğu kişi dayanamıyor
Pko gebeliğe engel değil asla rabbim bu yola sokmasın yıpratıcı bir süreç maddi manevi ben transfer in 8. Günü deyim rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin DiyorumAhaha zaten bu gidisle olacagı o pko var zaten zor oluyor senede 1 oda kayip ekime kadar olmazsa tup bebek icin baslayacagiz maddi manevi yorucu surece girecegiz malesef
Şansıma randevusuz olmama rağmen baktılar yo sonuç için de direk mhts den randevu aldım MHRS üzerinden tıbbı genetik bölümğ aratın hanhş hastane de varsa çıkar randevu merhaba benimde kaybın var ama ilk kalp atışı durması perinotoloji bölümü bana 3kurtaj sonrası bakıyoruz dediler 3 ay korun sonra düşünün dedi ve korkuyorum bende nasıl yapacam bilmiyorum. Özeller aşırı pahalı banada yardımcı. Olurmusunuz. Nasıl yapacam
İnsallah isteyen herkesi kucagı dolar bir an once minik ellerle ❤Pko gebeliğe engel değil asla rabbim bu yola sokmasın yıpratıcı bir süreç maddi manevi ben transfer in 8. Günü deyim rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin Diyorum
Kuzum burada yapmadılar acaba başka hangi hastaneler yaparKelebegimx beni tüp bebek doktorum yönlendirmişti ve tıbbı genetikteki doktor da aldı direk kanlarımızı bu ilk tüp bebek denemem daha öncesinde 4 buçuk yıl önce bi düşük yaşadım kendiliğinden düştü ama yaptılar yine de
Bilmem ki canım şimdi beni yönlendirme sebepleri farkı olduğu için yapmış olabilirler belkiKuzum burada yapmadılar acaba başka hangi hastaneler yapar
Evet kuzumBilmem ki canım şimdi beni yönlendirme sebepleri farkı olduğu için yapmış olabilirler belki
Çok teşekkür ederim inşallah. Bu kan pihtilasma testini kadın dogumcunun mu yönlendirmesi lazım haziran için bir randevum var ordan yaptirabilr miyim acaba.Öncelikle geçmiş olsun. Ben düşükten 40 gün sonra tıbbi genetik bölümüne randevu alıp geçmişimi anlattım. (1 sağlıklı gebeliğim ve iki düşükle sonlanan gebeliğim oldu) Tıbbi genetik bölümünde benden ve eşimden kan aldılar tek randevu almanız yeterli. Bana ayrıca kan pıhtılaşması testi eşimle ikimize gen testi yapıldı. Siz direk tıbbi genetik bölümüne randevu alıp eşinizle birlikte gidiniz. Umarım hayırlı zamanda sağlıla bebeğinize kavuşursunuz.
Sizin de kimyasalmiydi ve sonuclariniz nasıl çıktı gerçekten bir sıkıntı oldugu için mi düşük olmuşÖncelikle geçmiş olsun. Ben düşükten 40 gün sonra tıbbi genetik bölümüne randevu alıp geçmişimi anlattım. (1 sağlıklı gebeliğim ve iki düşükle sonlanan gebeliğim oldu) Tıbbi genetik bölümünde benden ve eşimden kan aldılar tek randevu almanız yeterli. Bana ayrıca kan pıhtılaşması testi eşimle ikimize gen testi yapıldı. Siz direk tıbbi genetik bölümüne randevu alıp eşinizle birlikte gidiniz. Umarım hayırlı zamanda sağlıla bebeğinize kavuşursunuz.