- Konu Sahibi Gurbetci42
-
Dogurdum bileCanım sonucu paylasmayı deniyorum ama sürekli hata veriyo paylasmıyo genetik olan 1 ay sonra cıkcak insallah suan burda olsan boynuna atlardım heralde icim rahatladı ne kadar teşekkür etsem sen suan hamilemisin
Ayy çok güzel yaa maşallah darısı başımaDogurdum biledogumdan 1 hafta once kestik planli sezeryab oldum.
Merhaba..Bende beş haftalık hamileyim ve genetik kan pıhtılaşması var doktorum aspirin verdi.
Benim ilk doğumumdan sonra bacağıma pıhtı attı derin ven trombozu geçirdim o zamana kadar böyle bi sorunum olduğunu bilmiyordum.Genetik tahlileri yaptırdıktan sonra faktör v leiden ve protrombin ıı heterozigot çıktı. Şimdi ikinci hamileliğim 20. haftadayım iğne ve ecopirin kullanıyorum varis çorabı giyiyorum. Daha önce hiç düşüğüm falan olmadı.Merhaba..
Hangi geninizde pıhtılaşma var acaba hamilesinz galiba igne kullanıyorumusunz çok soru sordum kusura bakmayın
Tabi ki de denemeyin.. Bir ayı kar olarak görmeyin bence büyük bir kayıp değil hatta kayıp değil.. Ayrıca 3 ayda hamile kalmışsınız o da çok uzun bir zaman değil ne kadar enteresansınız.. Sanki aylarca denemiş de bebek sahibi olamamış gibi konuşuyorsunuz..Kızlar anneler pıhtılaşması olan Allah rızası için akıl versin yol göstersin benim içim kalbim patlıycak artık. 1 bebek kaybettim pıhtılasmadan süphelendim 1 ay önce pıhtılasmaya bakılması icin kan verdim dün kadın dogumdan sonuclarımı aldım ufak oranda pıhtılasma cıktı cok önemli degil ama vucut pıhtılasmaya meilli dendi genetikçide birde biz bakalım pıhtılasmaya dedi ve kan aldı oda 1 ay sonra cıkacak ama 1 ay gebe kalma sonuca bakalım büyük ihtimal tedbir de olsun diye aspirin ve sulandırıcı igne verilebilir dedi. Sorum şu bu bir ay icerisinde hadi hamile kaldım diyelim ne olacak zaten hamile kalabilirsem bu ay sonuclar cıktıgı zaman 1 aylık olur riskli mi sizce 1 aylıkken igne ilac verseler olmaz mı ilk gebeligimde 3 ayda hamile kaldım bekledikce zorlasacagından korkuyorum bana akıl verin nolur dayanmıyo kalbimbu ay deniyim mi denemiyim mi
caım selam,Merhaba..
Hangi geninizde pıhtılaşma var acaba hamilesinz galiba igne kullanıyorumusunz çok soru sordum kusura bakmayın
Aaaa benımde aynı genlerde aynı pıhtılaşma var canım. Transferde oksapar ve corasprın veriyorlar yeterli oluyodur inşalla ikisicaım selam,
senın hangı genınde puhtulasma var ?
benım mtfhr 1298ac homozigot- faktör 5 : heterezigot..
evet benım doktorum sagolsun hıc bısey vermedıAaaa benımde aynı genlerde aynı pıhtılaşma var canım. Transferde oksapar ve corasprın veriyorlar yeterli oluyodur inşalla ikisi
Aslında verse iyi olurdu ama daha cok büyüdükce bebek bizim bu genlerımızde sorun oluyomuş küçükken pıhtılaşmanın cok bi zararı yok dediler ama onlem amaclı kullan kuzumevet benım doktorum sagolsun hıc bısey vermedı
kurtaj yapan doktorum farklıydı oda keısnlıkle gebe kalmadan once aspırın ve sonrasında ıgne dedı..
doktorların her bırı farklı seylerı savunması cok sınır bozucu ...
romatolojıye gıtcem lupus vs bır kac test ıstedı tup bebk doktorum bakalım ne cıkacak,
bırde hematolojıye gıtmeyı dusunuyorum bu işi çözmeden transfer olmıycam
Ayyy az once hep ramotolojı yazmışım hematoloji dicektımevet benım doktorum sagolsun hıc bısey vermedı
kurtaj yapan doktorum farklıydı oda keısnlıkle gebe kalmadan once aspırın ve sonrasında ıgne dedı..
doktorların her bırı farklı seylerı savunması cok sınır bozucu ...
romatolojıye gıtcem lupus vs bır kac test ıstedı tup bebk doktorum bakalım ne cıkacak,
bırde hematolojıye gıtmeyı dusunuyorum bu işi çözmeden transfer olmıycam
Benim kürtaj yapan doktorum keisnlikle kullanman lazım dedi..Aslında verse iyi olurdu ama daha cok büyüdükce bebek bizim bu genlerımızde sorun oluyomuş küçükken pıhtılaşmanın cok bi zararı yok dediler ama onlem amaclı kullan kuzumben hamıle kaldıgımda zor oldugu için kaybetmemek için romatolojıye mi gitmedim neler neler yaptım ama kaybettım bebişi ama ramotolojideki doktorda hiç bişey olmaz uydurma bunlar falan dedi hocam dedim bakın zor hamıle kaldım zaten yok bişey olmaz falan sonra tüp bebek doktorum vermişti ona devam ettım. Gercekten hepsi ayrı konuşuyo ama kullanmanın bi zararı olmaz bana gore onlem amaçlı kullanmak cok daha mantıklı
Anladım kuzum hematoloji bakıyormuş onlara oraya da gitcem bı araAyyy az once hep ramotolojı yazmışım hematoloji dicektımyanlış yazmışım kuzum
Her ihtimale karsı kullanmak daha mantıklı kuzumBenim kürtaj yapan doktorum keisnlikle kullanman lazım dedi..
Bazıları da.onemsemiyor değişik kafalar ben anlamadım..
Ya eğer bir sorun var ise ne yapsakta tutmuyor ya da düşüyor zaten
Ama.bizim gibilerde tedbir çok önemli
sabah doktora testımı goturdum,Her ihtimale karsı kullanmak daha mantıklı kuzum
Direk folik asit mi dedi yoksa folat mı dedi canımsabah doktora testımı goturdum,
homozıgot ıcın folık asıt kullanılabılır, heterezıgot ıcın bakılması gerekıyor dedı,
su ıstenılen testler cıksın ona gıre net bısey konusabılırız dedı..
kadın dogum doktorum cumartesı adetın bıtınce coraspırın basla dedı, adet zamanı kullanmayalım dedı ..
tıbbı genetık doktorum folık asıt folbıol demıstı,Direk folik asit mi dedi yoksa folat mı dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?