Pıhtılaşma varken gebe kalmak!!!

Bende beş haftalık hamileyim ve genetik kan pıhtılaşması var doktorum aspirin verdi.
Merhaba..
Hangi geninizde pıhtılaşma var acaba hamilesinz galiba igne kullanıyorumusunz çok soru sordum kusura bakmayın

Merhaba..
Hangi geninizde pıhtılaşma var acaba hamilesinz galiba igne kullanıyorumusunz çok soru sordum kusura bakmayın
Benim ilk doğumumdan sonra bacağıma pıhtı attı derin ven trombozu geçirdim o zamana kadar böyle bi sorunum olduğunu bilmiyordum.Genetik tahlileri yaptırdıktan sonra faktör v leiden ve protrombin ıı heterozigot çıktı. Şimdi ikinci hamileliğim 20. haftadayım iğne ve ecopirin kullanıyorum varis çorabı giyiyorum. Daha önce hiç düşüğüm falan olmadı.

selam kızlar herkese :)
kızlar metioninden fakir diyet nedir?
uygulayan varsa yardımcı olur mu bana acaba

Merhaba canım, kan sulandırıcı kullanırken gebe kaldığını nasıl anladın peki ? Adet geçilmesi vs. Durumları nasıl oldu.

Merhaba canım, kan sulandırıcı kullanırken gebe kaldığını nasıl anladın peki ? Adet geçilmesi vs. Durumları nasıl oldu.

Tabi ki de denemeyin.. Bir ayı kar olarak görmeyin bence büyük bir kayıp değil hatta kayıp değil.. Ayrıca 3 ayda hamile kalmışsınız o da çok uzun bir zaman değil ne kadar enteresansınız.. Sanki aylarca denemiş de bebek sahibi olamamış gibi konuşuyorsunuz..
Diğer mevzuya gelince bir kere pıhtılaşmadan bebeğinizi kaybetmişsiniz zaten ikinci gebeliğinizde neden bakıyorlar onu anlamadım.. Zaten pıhtılaşmanız varmış bebeğinizi kaybetmişsiniz ikinci gebelikte direk kan sulandırıcıya başlıyorlar diye biliyorum ben ama demek ki yanlış biliyorum doktorunuz ne diyorsa onu yapın lütfen..

Aaaa benımde aynı genlerde aynı pıhtılaşma var canım. Transferde oksapar ve corasprın veriyorlar yeterli oluyodur inşalla ikisi
evet benım doktorum sagolsun hıc bısey vermedı
kurtaj yapan doktorum farklıydı oda keısnlıkle gebe kalmadan once aspırın ve sonrasında ıgne dedı..
doktorların her bırı farklı seylerı savunması cok sınır bozucu ...
romatolojıye gıtcem lupus vs bır kac test ıstedı tup bebk doktorum bakalım ne cıkacak,
bırde hematolojıye gıtmeyı dusunuyorum bu işi çözmeden transfer olmıycam

Aslında verse iyi olurdu ama daha cok büyüdükce bebek bizim bu genlerımızde sorun oluyomuş küçükken pıhtılaşmanın cok bi zararı yok dediler ama onlem amaclı kullan kuzum ben hamıle kaldıgımda zor oldugu için kaybetmemek için romatolojıye mi gitmedim neler neler yaptım ama kaybettım bebişi ama ramotolojideki doktorda hiç bişey olmaz uydurma bunlar falan dedi hocam dedim bakın zor hamıle kaldım zaten yok bişey olmaz falan sonra tüp bebek doktorum vermişti ona devam ettım. Gercekten hepsi ayrı konuşuyo ama kullanmanın bi zararı olmaz bana gore onlem amaçlı kullanmak cok daha mantıklı

Ayyy az once hep ramotolojı yazmışım hematoloji dicektım yanlış yazmışım kuzum

Benim kürtaj yapan doktorum keisnlikle kullanman lazım dedi..
Bazıları da.onemsemiyor değişik kafalar ben anlamadım..
Ya eğer bir sorun var ise ne yapsakta tutmuyor ya da düşüyor zaten
Ama.bizim gibilerde tedbir çok önemli

Her ihtimale karsı kullanmak daha mantıklı kuzum
sabah doktora testımı goturdum,
homozıgot ıcın folık asıt kullanılabılır, heterezıgot ıcın bakılması gerekıyor dedı,
su ıstenılen testler cıksın ona gıre net bısey konusabılırız dedı..
kadın dogum doktorum cumartesı adetın bıtınce coraspırın basla dedı, adet zamanı kullanmayalım dedı ..

Direk folik asit mi dedi yoksa folat mı dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…