Gebeliğe Hazırlık Pıhtılaşma sorunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5G genotip saptanmıştır.
MTHFR A1298C heterozigot polimorfizm saptanmıştır yazıyor diğerleri normal ....bunda sorun var mı arkadaşlar?*

5G genotip saptanmıştır.
MTHFR A1298C heterozigot polimorfizm saptanmıştır yazıyor diğerleri normal ....bunda sorun var mı arkadaşlar?*
3 kişiden birinde varmış bunu ciddiye almıyorlar önemsiz diyorlar.. 5g dediginizi eksik yazmissiniz sanirim tam olarak ne yaziyor pai için

O da normalmiş canım...Başka test yaptirdiniz mi genetik dışında.Kadin doğum ya da dahiliyede(hematoloji) de bazi testler yapılıyor

ne tür testler canım açıklar mısın smear kültür normal çıktı tiroid de normal hormon baktılar adetin 3 .günü sonuçları henüz göstermedim ama sanırım onlarda normal antı hıv falan var onları mı diyorsun acaba??

ANA, lupus gibi bazı testler var tekrarlayan kayıplarla ilgili.Tek kaybin varsa belki yapmazlar

Belki üzerine görmedir kimyasal dediğiniz gibi az kanama yapmaz

Kızlar bi acil yardımcı olur musunuz rica etsem?
Bebim daha evvel 3 kşmyasalım var, genetik testte mthfr1298, mthfr677 heterozigot, pai 5g5g çıktı, kan sulandırıcı iğne gerektiğini söyledi doktorlar, benim size soracağım şey şu, siz kan sulandırıcı iğneye ne zaman başladınız?öğrenir öğrenmez mi? Keseyi gördükten sonra mı?

Gecen ay kimyasal gebelik yasadım ve arastırdım benım gıbı olan cogu kısı gebelik oncesı 100mg coraspirin kullanmış gebe kalana kadar ve bende basladım cogu doktor fikirleri Baska kimisi baslasın dıyor kimiside kalp atımı duyulan kadar gerek yok diyor ama bana kalırsa baslansa daha ıyı baslayıp hamile kalan cok eskiden kimyasal yasayanlarda

Evet ben de öyle düşünüyorum, coraspin zaten kullanıyordum, iğneye de dün başladım canım, çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…