sonuç aldıysanız bize de bilgi verir misinizarkadaşlar geçen kararsızken bir konu açmıştım bununla ilgili ama daha emin değildim. kararma sebebinin önemli olduğunu da es geçmeden çözüm bulmam lazımdı. ben benimkinin uyluk bölgem iç çamaşırıyla sürekli temas ettiği ve ağda/jilet/tüy dökücü krem gibi şeyleri ergenliğimde bilinçsiz kullandığım için olduğunu düşünüyorum. bikini bölgemde ve dış dudak kısmımda leke leke bölgesel kararmalar var ve beyaz tenli olduğum için gerçekten çok rahatsız oluyordum.
canıma tak edince en son gözümü kararttım ve iki gündür sabah akşam olmak üzere expigment ve bioderma pigmentbioyu karıştırarak kullanıyorum. gece iç çamaşırımı çıkarıp bol bir pijamayla uyuyorum böylece ilaç hiçbir yere bulaşmamış oluyor. internetin resmen altını üstüne getirdim ve bu ikiliden fazla önerilen hiçbir şey göremedim. sonuç aldıkça burayı güncelleyeceğim, sonuç alan olursa veya tavsiyesi olan varsa diye bu konuyu açmak istedim.
Expıgmenti bende çok araştırdım ve en iyi ilaç olduğunu duydum emzirirken kullanılmıyormuş ama yinede popoma günde 1 kere uyguluyorum emzirme dönemim bitene kadar ohooarkadaşlar geçen kararsızken bir konu açmıştım bununla ilgili ama daha emin değildim. kararma sebebinin önemli olduğunu da es geçmeden çözüm bulmam lazımdı. ben benimkinin uyluk bölgem iç çamaşırıyla sürekli temas ettiği ve ağda/jilet/tüy dökücü krem gibi şeyleri ergenliğimde bilinçsiz kullandığım için olduğunu düşünüyorum. bikini bölgemde ve dış dudak kısmımda leke leke bölgesel kararmalar var ve beyaz tenli olduğum için gerçekten çok rahatsız oluyordum.
canıma tak edince en son gözümü kararttım ve iki gündür sabah akşam olmak üzere expigment ve bioderma pigmentbioyu karıştırarak kullanıyorum. gece iç çamaşırımı çıkarıp bol bir pijamayla uyuyorum böylece ilaç hiçbir yere bulaşmamış oluyor. internetin resmen altını üstüne getirdim ve bu ikiliden fazla önerilen hiçbir şey göremedim. sonuç aldıkça burayı güncelleyeceğim, sonuç alan olursa veya tavsiyesi olan varsa diye bu konuyu açmak istedim.
Sürecinin nasıl ilerliyor iyi sonuç aldınız mı acaba?arkadaşlar geçen kararsızken bir konu açmıştım bununla ilgili ama daha emin değildim. kararma sebebinin önemli olduğunu da es geçmeden çözüm bulmam lazımdı. ben benimkinin uyluk bölgem iç çamaşırıyla sürekli temas ettiği ve ağda/jilet/tüy dökücü krem gibi şeyleri ergenliğimde bilinçsiz kullandığım için olduğunu düşünüyorum. bikini bölgemde ve dış dudak kısmımda leke leke bölgesel kararmalar var ve beyaz tenli olduğum için gerçekten çok rahatsız oluyordum.
merhaba herhangi bir sonuç aldınız mı süreç nasıl ilerliyorarkadaşlar geçen kararsızken bir konu açmıştım bununla ilgili ama daha emin değildim. kararma sebebinin önemli olduğunu da es geçmeden çözüm bulmam lazımdı. ben benimkinin uyluk bölgem iç çamaşırıyla sürekli temas ettiği ve ağda/jilet/tüy dökücü krem gibi şeyleri ergenliğimde bilinçsiz kullandığım için olduğunu düşünüyorum. bikini bölgemde ve dış dudak kısmımda leke leke bölgesel kararmalar var ve beyaz tenli olduğum için gerçekten çok rahatsız oluyordum.
Kısa sürede etki etmez düzenli kullanmanız lazımben de basladim expigmente, yani bir hafta her gece kullandim ama bir seyi yanlis mi yapiyorum hicbir etki etmiyor iyi kotu .tabaka halinde de biraktim dagitmayi da denedim az da surdum cok da sorun ne anlamiyorum....