• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pigment Makyajı İle Ben Sildirme

nehiyy

Aşk..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2006
925
0
116
Ankara
Pigment makyajının bitki kökleriyle yapıldığını ve alerjik hiç bir durum olmadığını okudum. Eskilerde tatto ile yapılan kalıcı makyajın yerine daha farklı bir teknoloji anladığım kadarıyla...
Merak ettiğim ise bu makyajı yaptıran var mı ?
Pigment makyajı ile benleri kapatmak yok etmek mümkün mü acaba kızlar bilenler, yaptıranlar sayfaya bakarlar mı benim yüzümde ki benler ufak ufak ama çok .. aldırmak istemiyorum onun yerine makyajla kapatılıyormuş gibi benleri kapatabiliyorlar mı acaba yoksa zararı var mıdır ? :30:

canım pigment makyajı sadece ilk tabakaya da olsa deriye işliyormuş. benin üzerine yapılmasının sakıncalı olmadığına emin misin?

canım pigment makyajı sadece ilk tabakaya da olsa deriye işliyormuş. benin üzerine yapılmasının sakıncalı olmadığına emin misin?

İLK önce ben hernerede olursa olsun ilk gitmeniz gereken dr cildiye yada dermotolijidir. çünkü benlerin durumuna göre ve risk faktörüne göre hangi yöntemle alınacağaını belirleyecekler..YANİ CERRAHİ DONDURARAK YADA YAKARAKMI? EĞER BENLERİNİZ BULUNDUĞU YER ŞEKİL VE BÜYÜKLÜK BAKIMINDAN illede kesilerek çıkarılması gerekiyorsa be kalacak iz bakımından yuz gibi çok göze batan yerdeyse sizi zaten daha az iz kalması daha ince işçilik yapılması bakımından plastik cerraha bizzat kendileri yönlendirecekler.ÇIKARILAN BENLERDEN BİR YADA BİRKAÇINI MUTLAKA AMA MUTLAKA PATOLOJİYE GÖNDRMENİZ ÇOK ÖNEMLİ KANSER HÜCRESİ TAŞIYIP TAŞIMADIKLARI ANCAK VE ANCAK PATALOJİDE KESİN BİLGİ VERECEKTİR

Back
X