Merhaba sumay. pierre cardin 2010 travel sistemi aldığınızı öğrendim. Memnun musunuz acaba? Haftalardır bebek arabası ve oto koltuğu araştırıyorum. Bebeğim 2 aylık. Doğumdan itibaren kulanılabilen, tam olarak yatabilen, çift yönlü, hafif, az yer kaplayan, kolay açılıp kapanabilen, aksesuarları dahil olan, içi geniş yani birkaç yıl kullanabileceğim bir model arıyordum. Hepsini içeren bir tek bu ürün gibi geldi bana. Merak ettiğim, oturma kısmı geniş mi 2020 modelinin çok dar olduğunu duymuştum, bunun içi nasıl? Gerçekten az yer kaplıyor mu? Katlaması kolay mı? Bazı forumlarda arka tekerlekler arasının dar olduğunu, süren kişinin ayaklarına çarptığını, bir de taş takılsa hemen devrilecek gibi olduğunu okudum. Siz de bunları yaşadınız mı? Bir de sizinki travel sistem mi yani oto koltuğu/ana kucağı da var mı? Eğer o şekildeyse kullanışlı oluyor mu? Bebek arabasının oturma kısmı çıkarılıp mı monte ediliyor yoksa direkt üstüne mi oturtuluyor? o şekilde ağır oluyor mu? Oto koltuğunu bağlaması kolay mı?
Çok soru sordum biliyorum ama benim oturduğum şehirde bebek mağazası yok o nedenle göremeden internetten almak zorundayım. çok zorlanıyorum o yüzden. Sorularıma cevap verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler