canımm ben iki araba değiştirdikten sonraa nihayet aradığım arabayı buldumm chicco lit way kesinlikle tavsiye ederim doğumdan itibaren kullanıla biliyo hem paston hem araba az yer kaplıyor yani ben memnunum karar senin tabii:1hug:sağlıcakla al bebişini kucağına inş
red cok tesekkür ederim.. a.s.
travel sistem kullanisli olacak herhalde... ama bir sorum olacak istanbula yeni tasindik ve saraclar nerde, hangi magaza ? 500 lira olanlarla kalite olarak ayni midir cünkü neredeyse yari yariya fark var. yer konusunda yardimci olabilirsen cook mutlu olucam.
tekrar cok tesekkürler!!!!
chicco kullandım ben çok memnunum cnm tavsiye ederim
merhaba arkadaslar, birkac aydir bebek arabalarini arastiriyorum iki marka arasinda bir türlü karar veremiyorum.Benim aradigim özellikler bebek arabasinin cok hafif olmasi ve katlandiginda az yer kaplamasi.piyasadaki en hafif,az yer kaplayan ve kullanisli arabalar pierre cardin PS 2010 w travel system ve chicco lite way. bu modelleri kullanan arkadas var mi? pierre cardin travel syystem puset ve ana kucagi birlikte 500 TL civari, chicco puset 220 TL bebek dogdugundan itibaren kullanilabiliyor ama ayrica ana kucagi almam gerekiyor.
kararsiz kaldim fisfisfis
fkirlerinizi yada daha farkli önerilerinizi beklyiorum doguma 1 ay kaldi artik almak istiyorum...
yardim lütfen!
ben karaftın travel sistem ve çift yönlüsünü aldım çok memlunum tavsiye ederim
canım benim oğlum 3 aylık kış bebeği olduğu için araba almadık.biz ew tipi anakucağı aldık chicco nun evde onu kullanıyoruz çok rahat oldu.hatta ilk zamanlar beşik olarak kulladık .araba tipi ana kucağını kardeşim vermişti maxi cosi nin az kullandık ama rahat bişey oda 6 7 ay kullanılıyor.evde de mutfakta yanıma oturtuyorum onun içine iyi oluyor.arabaya gelince pieerre cardini tasiyeetmiyorlar.şikayet çok fazla ben önceleri kraft atlanta düşünüyordum çift yönlü ama 9 kilo olunca chicco yuda düşünmeye başladım ama modeline karar veremedim.bence traveller çok hantal oluyor.zaten ilk 3 ay biyere çıkmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?