• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Pierre cardin mi,chicco bebek arabasi mi? lütfen yardim!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sumay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bu dediklerinizin fiyatları ne kadar kızlar? bizde haftasonu baktık biraz maxi cosi 3 tekerlekli çift yönlü olanları çok beğendim ama 900 den başlıyo 1300 e kadar çok güzeller ama çok kullanışlı hafif ve pratik doğrusu fiyatından dolayı biraz düşündürüyo beni ama almışken de her zaman kullanabilinicek bişey almak istiyorm

mrblar.bede yakında anne olcam inşlh..bebek arabası olarakta pierrecardin öneririm. çok kullanışlı we de hafif..hemde az yer kaplıyor.4e katlanır tavsiye edrm..chiicco alerjik olduğunu duydum ayrıca çin malı..
bebişlerimize allah sağlık wersin..:nazar:

arkadaslar sonunda bebek arabami aldimmm! pierre cardin 2010w travel sistem ha kullanmaya balamadik tabi ama katlanmasi, hafifligi, kapladigi yer oldukca iyi görünüyor. ana kucagi da iyi.bu arada yakin tarihte bebe fuari olacakmis ve fiatlar artabilir dediler, puset, ana kucagi almak isteyenlere duyurulur!
chicco lite way ile ilgili de su sikayet cok geliyormus: ön teker bir tane oldgu icin bebek 2 yasini gectikten sonra tekerler disa dogru yuluyormus. pierre cardin iyi görünüyor tavsiye ederim... 6,5 kg, iki mekanizmali katlaniyor ve 400e aldik.
paylasimlariniz icin cok tesekkürler!

Merhaba sumay. pierre cardin 2010 travel sistemi aldığınızı öğrendim. Memnun musunuz acaba? Haftalardır bebek arabası ve oto koltuğu araştırıyorum. Bebeğim 2 aylık. Doğumdan itibaren kulanılabilen, tam olarak yatabilen, çift yönlü, hafif, az yer kaplayan, kolay açılıp kapanabilen, aksesuarları dahil olan, içi geniş yani birkaç yıl kullanabileceğim bir model arıyordum. Hepsini içeren bir tek bu ürün gibi geldi bana. Merak ettiğim, oturma kısmı geniş mi 2020 modelinin çok dar olduğunu duymuştum, bunun içi nasıl? Gerçekten az yer kaplıyor mu? Katlaması kolay mı? Bazı forumlarda arka tekerlekler arasının dar olduğunu, süren kişinin ayaklarına çarptığını, bir de taş takılsa hemen devrilecek gibi olduğunu okudum. Siz de bunları yaşadınız mı? Bir de sizinki travel sistem mi yani oto koltuğu/ana kucağı da var mı? Eğer o şekildeyse kullanışlı oluyor mu? Bebek arabasının oturma kısmı çıkarılıp mı monte ediliyor yoksa direkt üstüne mi oturtuluyor? o şekilde ağır oluyor mu? Oto koltuğunu bağlaması kolay mı?
Çok soru sordum biliyorum ama benim oturduğum şehirde bebek mağazası yok o nedenle göremeden internetten almak zorundayım. çok zorlanıyorum o yüzden. Sorularıma cevap verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

mrblar.bede yakında anne olcam inşlh..bebek arabası olarakta pierrecardin öneririm. çok kullanışlı we de hafif..hemde az yer kaplıyor.4e katlanır tavsiye edrm..chiicco alerjik olduğunu duydum ayrıca çin malı..
bebişlerimize allah sağlık wersin..:nazar:

arkadaşım chicco nun çin malı olduğunu nerden çıkardın?
italyan malı olduğunu çok rahat birşekilde heryerden öğrenebilirsiniz.
pierre cardin modeline gelince bizzat görüp incelediğim için şunları rahatlıkla söyleyebilirim:içi çok dar eğer bebek gelişkinse ilerki yıllarda sorun olacaktır.
alüminyum şase olduğu için ve de hafif olması için malzemeden kaçıldığı için çok laçka.aşırı sallantılı.
ayrıca arka tekerlekler arsı çok dar olduğu için arabayı süren kişinin ayakları tekerleklere değiyor ve çok rahatsız edici.
katlanması pratik fiyatı uygun ve hafif olması dolayısıyla çok kullanışlı gibi gözüküyor ama diğer özellikler ve konfor benim için çok önemli açıkçası.
lütfen arkadaşlara bilgi verirken araba hakkındaki her şeyi söyleyelim

Back