Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha önce açıldı mı bilmiyorum ama ben bulamadım kızlar bu yüzden açtım bu konuyu umarım yoktur :26: Piercinglerinizin fotoğraflarını paylaşırsanız sevinirim, bende kısa zaman içinde göbeğimi deldircem.. anında paylaşıcam..
çooook yakışmışş,çok beğendim gerçekten.. dudaklarında çok güzel ayrıca.. ve konuyu bu kadar inceleyen kişi varken cevap yazdığın için ayrıca teşekkürler.. bende bugün deldirdim göbeğimi koyuyorum hemen resim..
çooook yakışmışş,çok beğendim gerçekten.. dudaklarında çok güzel ayrıca.. ve konuyu bu kadar inceleyen kişi varken cevap yazdığın için ayrıca teşekkürler.. bende bugün deldirdim göbeğimi koyuyorum hemen resim..
Cevap yazma panosunda, üstteki butonlarda minik, resimli bir tablo var. Ona tıklayıp, dosyaları seç diyip bilgisayarından yükleyebilirsin. Veya ImageShack® - Online Photo and Video Hosting adresinden yükleyebilirsin.