- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
-
- Konu Sahibi Tarcinin annesi
Bu arada kremi sürdükten sonra piercingi oynat biraz bu acı verir ama, içinde yapışmamasını sağlar .Henüz uykuyu denemedim ama bende sırt üstü yatamam bakalım inş alışır ve kurtulurum.
Hımm teşekkür ederim. Bende iyileşmeyi geciktirir deyince korkmuştum. Biran önce normale dönsün istiyorum çünküBende kardesmde hic krem kullanmadk canm hic birseyde olmadi iyilesti gitti yani ama gobek diyorsn onu blmyrm bizm yuz
Tamamdır çok teşekkürler bunu uygulayacağımBu arada kremi sürdükten sonra piercingi oynat biraz bu acı verir ama, içinde yapışmamasını sağlar .
Biz kullanmadik hic bir kremi hatta simdi krdesime sordum acaba ben gormedim mi o kullanmis mi diye ama hayir hic kullanmamisHımm teşekkür ederim. Bende iyileşmeyi geciktirir deyince korkmuştum. Biran önce normale dönsün istiyorum çünkü
Çook teşekkür ederim :)Biz kullanmadik hic bir kremi hatta simdi krdesime sordum acaba ben gormedim mi o kullanmis mi diye ama hayir hic kullanmamis
O tehlikeyi hiç düşünmemiştim. Şimdiden teşekkürler büyük bir tehlikeden kurtuldum sanki:)ilerde dustan sonra kurulanirken dikkat et. ben kac kere göbegimi yirtmistim bu yüzden...
Bu arada hayirli olsun yaptirdigin an onemli temiz olmali sonrasi sorun olmuyor asil enfeksyon ilk takilmayla gelir pisseÇook teşekkür ederim :)
Teşekkürler :) hijyendi sanki eldivenle falan taktı. Baya uğraştı.Bu arada hayirli olsun yaptirdigin an onemli temiz olmali sonrasi sorun olmuyor asil enfeksyon ilk takilmayla gelir pisse
Benim gobisim var oraya takamam ama guzel gobeklilere gercekten yakisiyorTeşekkürler :) hijyendi sanki eldivenle falan taktı. Baya uğraştı.
Yakıştı mı bilmiyorum. Ama çok istiyordun. Uzun zamandır. Biranlık bir cesaretle yaptırdımBenim gobisim var oraya takamam ama guzel gobeklilere gercekten yakisiyor
Saglikla guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle..Yakıştı mı bilmiyorum. Ama çok istiyordun. Uzun zamandır. Biranlık bir cesaretle yaptırdım
Çok teşekkürler:)Saglikla guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle..
TeşekkürlerSuyla temas etmeyin tam tersine birkaç gün ve pomatı aksatmadan sürün. 1 ay da koruyun darbeden, temas vb den.
Bir yıl sonra bile mi dikkatli davranmalıyım. Normale dönmüyor mu hiç. Hatırlatma için teşekkürlerGüle güle kullan. Ben de çok seviyorum göbekte. Bana da krem sür demişlerdi, sürdüm bir sorun yaşamadım. Ama iyileşti diyip dikkat etmeyi bırakmamak gerekiyor. Ben yaptırdıktan bir buçuk yıl sonra sivilce çıkmıştı. Acıyor ama o da geçti iyice sıkıp temizleyince. Piercingimden çok memnunum.
Konunu görünce hatırlatayım dedim. piercingin olduğu bölgede kişisel hijyenine çok dikkat etmelisin zaman geçse de.
Normale dönüyor tabii ki. Ben sadece dikkatsiz davranmıştımBir yıl sonra bile mi dikkatli davranmalıyım. Normale dönmüyor mu hiç. Hatırlatma için teşekkürler