- 12 Şubat 2017
- 143
- 67
-
- Konu Sahibi Tarcinin annesi
Teşekkürler ozaman kremi kullanmaya devam ediyorum benNereye taktirdiginla da alakali ama kesinlikle antibiyotikli krem kullan. Şimdi aklimda yok fakat o bölgeler cok cabuk enfeksiyon kapiyor. Bir sey kaybetmezsin. Steril olur.
Aslinda en kesin sonucu bi doktora git. Doktor yazar sana bir krem. Onu kullan icin rahat olsun. Enfeksiyon kaparsa cok çirkin şişiyor ve cok aci veriyor.Teşekkürler ozaman kremi kullanmaya devam ediyorum ben
Gobek deligi en uzun iyilesen piercing bolgelerinden. Ortam hijyenikse, uygulama dogru yapildiysa iltihaplanma olmaz, su, sabun, dus jeli vs. degdirmemelisiniz, yumusatmasi icin kremi de uygularsaniz sorun olmaz saniyorum.Karnıma taktırdım sabunla günde iki kez yıkayın yazıyordu internette krem iyileşmeyi geciktirir diyordu. Taktırdığım yer bir krem önerdi kulak çubuğuyla onu sürdüm. Ama yanlış bişey yapmak istemiyorum.
Bende ondan korkuyorum. Çok beğenip yaptırdım. Sonu işkence olmasın istiyorum. Bu öneriyi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.Aslinda en kesin sonucu bi doktora git. Doktor yazar sana bir krem. Onu kullan icin rahat olsun. Enfeksiyon kaparsa cok çirkin şişiyor ve cok aci veriyor.
Hijyen konusunda tavsiye alıp gitmiştim. Ozaman kremime dikkat ediyorum. TeşekkürlerGobek deligi en uzun iyilesen piercing bolgelerinden. Ortam hijyenikse, uygulama dogru yapildiysa iltihaplanma olmaz, su, sabun, dus jeli vs. degdirmemelisiniz, yumusatmasi icin kremi de uygularsaniz sorun olmaz saniyorum.
İyi ki yıkamadan sormuşum. Teşekkürler..Göbeğimde var benimde . Ozamanlar vazelin kullanıyordum . Suyla çok temas etme birkaç gün .
Delme sırasında öyle dedi 24 saat kesinlikle ama mümkünse 2 3 gün şu dokundurma 15 gün krem kullan dedi. Ama internette iyileşmeyi uzatır deyince korktum bendeSu değmemeli diye biliyorum ama yıkanması gerekiyor kısmını çözemedim.
Rica ederim ve çok dokunmamaya çalış .İyi ki yıkamadan sormuşum. Teşekkürler..
Gobege bilmiyorum ama yuz de krem surmeseniz olurHanımlar ben bugün piercing taktırdım ve taktırdığım uzman 15 gün boyunca pomat krem kullanmamı söyledi ve internetten araştırdım 1 ay boyunca korumamı ve sadece günde 2 kere yıkamamı ve kesinlikle krem sürmemi söylüyor bu konu da deneyimli hanımlardan yardim istiyorum daha ilk günüm ve ben ne yapmalıyım nasıl korumalıyım veya bakmalıyım
Henüz uykuyu denemedim ama bende sırt üstü yatamam bakalım inş alışır ve kurtulurum.Rica ederim ve çok dokunmamaya çalış .
Gece uyumakta işkenceydi bana yahu . Yüzüstü yatan biri olarak baya ağrılar çekiyordum
Aynen arada sabunlu suyla steril et o bölgeyi ve kremini sık sık sür. Çünkü delinen bölgede piercingin giriş ve çıkış yaptığı yer kuruduğunda, çıkarmaya çalışırken çok can yakıcı olabilir. Ve delinen yer ilk zamanlar iltihaplanmaya çok meyilli oluyor bilgin sürekli elinle de oynayıp durma o piercingle.Karnıma taktırdım sabunla günde iki kez yıkayın yazıyordu internette krem iyileşmeyi geciktirir diyordu. Taktırdığım yer bir krem önerdi kulak çubuğuyla onu sürdüm. Ama yanlış bişey yapmak istemiyorum.
Yüzde krem iyileşmeyi uzatır mi yani söylendiği gibiGobege bilmiyorum ama yuz de krem surmeseniz olur
Teşekkür ederim. Çok içimi rahatlattınız. Dikkate alacağım bunuAynen arada sabunlu suyla steril et o bölgeyi ve kremini sık sık sür. Çünkü delinen bölgede piercingin giriş ve çıkış yaptığı yer kuruduğunda, çıkarmaya çalışırken çok can yakıcı olabilir. Ve delinen yer ilk zamanlar iltihaplanmaya çok meyilli oluyor bilgin sürekli elinle de oynayıp durma o piercingle.
Bende kardesmde hic krem kullanmadk canm hic birseyde olmadi iyilesti gitti yani ama gobek diyorsn onu blmyrm bizm yuzYüzde krem iyileşmeyi uzatır mi yani söylendiği gibi