Piercing, Hızma piercing temizliği ve banyo yardımı !

ilydagul

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
6
0
Arkadaşlar merhaba dün piercing taktırdım. Bepanthen plus krem aldım. Önce ellerimi antibakteriyel sabunla yıkayıp sonrada bunu iyice yediriyorum.. Bunun dışında her hangi bir şey önerir misiniz ? bir acı sızı ağrı hiç bir şey yok ! hiç bir şey.. ve bir sorum daha var şuanda değil aradan bir süre geçtikten sonra banyo yaparken nasıl yapmalıyım ? piercingimi çıkartıp dermaplast bantla kapatıp orayı sonra tekrar takmalımıyım ?

Arkadaşlar merhaba dün piercing taktırdım. Bepanthen plus krem aldım. Önce ellerimi antibakteriyel sabunla yıkayıp sonrada bunu iyice yediriyorum.. Bunun dışında her hangi bir şey önerir misiniz ? bir acı sızı ağrı hiç bir şey yok ! hiç bir şey.. ve bir sorum daha var şuanda değil aradan bir süre geçtikten sonra banyo yaparken nasıl yapmalıyım ? piercingimi çıkartıp dermaplast bantla kapatıp orayı sonra tekrar takmalımıyım ?

batikon ve Terramycin alıosun canım, bepanthen yetmez, yarayı kurutuyor ayrıca, Terramycin hem antibiyotikli hem de yağlı sabah akşam temizle kremini sür piercingini de hareket ettir...
ps: kulaktaysa burun tıkanıklığı için deniz sulu solüsyonlar var ya ondan da sıkabilirsin...

tamam o zaman ondan alırım çok teşekkür ederim .. Bu sprey sanırım sterimar onu sadece kulakta mı kullanabilirim ? ha birde banyoya girerken ne yapmalıyım ?

sinomarin kullandım ben. istediğin yerde kullanabilirsin, sterilize ediyor sadece çok da gerekli değil, bir kaç gün banyo yapmasan ii olur.
kremi sürdükten sonra piercingini hareket ettir başka bir şeye gerek yok. yalnız tabanca ile delindiyse daha zor iyileşiyor haberin olsun.

X