Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızın yüzü ne kadar güzel, yazık etmiş yüzde piercingten hiç hoşlanmıyorum. daha doğrusu armut gibi ortada olan piercing ve dövmelerden hoşlanmıyorum desem daha doğru
Göbek piercingimi 14 yaşımda falan yaptırmıştım şu an 18im ve diğer piercingim septum piercing. Yani burun ortası ya da burun duvarı piercing. Kulakları saymıyorum tabii
kızlar dudak kenarına felan dövme yaptıranlara soruyorum. öpüsürken felan sorun yaratmıyormu ya piercng dudagma yaptırmak istiorum ama sırf bu yüzden endiseliyim
monroe piercing düşünüyorum olursa birde göbeğime :) önceden burnumda vardı çıkarttım kapandı delik fln kalmadı ama nedense korku geldi eskisi kadar cesaretli mi değilimmmm göbek acıyormuuuuu yada yanakk ? sprey fln sıkıolar mı burundakı piercinglerde oldugu gibi ? ve monroe piercingi nerelerde yaptırabilirim ?